• شروع
    • سرمایه گذاری
    • سرمایه گذاری چیست؟
    • سرمایه گذاری مستقیم
    • سرمایه گذاری غیرمستقیم
    • سوالات متداول سرمایه گذاری
    • خدمات ما
    • معاملات و اعتبارات
    • سبدهای پیشنهادی
    • آموزش‌های بورسی
  • بورس اوراق بهادار
    • معاملات بورس
    • سامانه آنلاین
    • سامانه الکترونیک
    • پذیرش مشتریان
    • راهنمای ثبت نام
    • سامانه سجام
    • سهام عدالت
    • باشگاه مشتریان
  • بورس کالا
    • پذیرش بازار فیزیکی بورس کالا
    • پذیرش مشتریان
    • پذیرش کالا
    • اخبار بورس کالا
    • بورس انرژی
    • فیزیکی (نفت،گاز و سایر حامل های انرژی)
    • مشتقه (برق)
    • مشتقه
    • مشتقه کالا
  • صندوق‌ها
    • همه چیز درباره صندوق‌ها
    • صندوق بازگردان نماد
    • صندوق سرمایه گذاری صنعت و معدن با درآمد ثابت
    • صندوق سرمایه گذاری مشترک کوثر
  • تحلیل، اخبار و آموزش آنلاین
    • تحلیل‌ها و گزارش‌ها
    • تحلیل بنیادی نمادها
    • تحلیل جامع نمادها
    • تحلیل تکنیکال نمادها
    • گزارش های منتشرشده شرکت‌ها
    • سـبد پیشنهادی کارگزاری
    • اخبار و آموزش‌های آنلاین
    • همه‌ی مقالات سایت
    • اخبار موثر بر بازار سرمایه
    • اخبار بورس کالا
    • آموزش بـورس به زبان ساده
    • کتاب‌های مهم حوزه بورس
    • پادکست‌های رادیو بورساوا
  • مدرسه سرمایه گذاری صما
    • دوره‌های آموزشی مدرسه صما
    • دوره جامع ســرمایه گذار مــــوفق
    • دوره جامع صـندوق‌های سرمایه‌گذاری
    • تمدید گواهینامه‌های حرفه‌ای بازار سرمایه
    • دوره آمادگی آزمون اصول بازار سرمایه
    • دوره های عمومی و تخصصی
    • اساتید و دانشجویان
    • فهرست اسـاتید مدرسه صما
    • ورود / ثبت‌نام دانشجویان
    • پنل کاربری
    • تکمیل ثبت نام دوره‌ها
  • درباره‌ کارگزاری
    • کارگزاری بانک صنعت و معدن
    • درباره ما
    • اهداف و رویکردها
    • مدیران کارگزاری
    • شماره حساب‌ها
    • ارتباط با ما
    • اطلاعات تماس
    • شعب کارگزاری
    • فرصت های شغلی
    • سوالات متدوال
    • شکایات و پیشنهادات

خبر نیمروزی «بورساوا» یکشنبه 26 دی 1400  

26 دی 1400
ارسال شده توسط واحد خبر
5- اخبار موثر بر بازار سـرمایه
33 بازدید

سر خط مهم‌ترین خبرها:

وزیر اقتصاد: مهم‌ترین شاخص کسری بودجه، فشار به سفره مردم و افزایش تورم است

سخنگوی کمیسیون ویژه جهش تولید: منابع درآمدی بودجه ۱۴۰۱: پایدارتر و واقعی‌تر

ماجرای استعفا رئیس کل بیمه مرکزی

میزان حداکثر ثبت سفارش ورق سرد خودرو در بورس ابلاغ شد

محصولات پنج شرکت در بازار اصلی بورس کالا پذیرش شد

پیشنهاداتی برای اصلاح قانون بورس

   آخرین اخبار بورس کالا   

 

 

*وزیر اقتصاد: مهم‌ترین شاخص کسری بودجه، فشار به سفره مردم و افزایش تورم است

به گزارش بورس24 : «سید احسان خاندوزی» در حاشیه کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۱ در جمع خبرنگاران اظهار داشت: به دنبال شناسایی مودیان جدید و فراریان مالیاتی هستیم که البته چند ده هزار نفر بیشتر نیستند؛  از این طریق و با کاهش فرار مالیاتی، درآمد دولت افزایش خواهد یافت.

وی افزود: بخشی از درآمد دولت به تلاش مالیاتی برمی گردد؛ در بودجه سال ۱۴۰۱، پیشنهاد کاهش پنج درصدی نرخ مالیات را برای شرکت های تولیدی داده ایم. همچنین یک درصد هم از سهم دولت در مالیات بر ارزش افزوده کاهش پیدا کرده و به سهم شهرداری ها اضافه شده است.

وزیر امور اقتصادی و دارایی ادامه داد: هنر ما در وزارت اقتصاد باید این باشد که بدون فشار بیشتر مالیاتی بر اقشار تولید کننده، حقوق بگیران، اصناف و کسبه و گروه هایی که به طور شفاف مالیات پرداخت می‌کنند،  فراریان مالیاتی شناسایی شوند.

وی با اشاره به اینکه بخشی زیادی از درآمدهای دولت از محل درآمدهای مالیاتی و گمرکی، فروش اموال و اوراق تامین می شود، گفت: در سال های اخیر با اوج گرفتن تحریم ها، سهم درآمدهای وصولی توسط این وزارتخانه افزایش زیادی پیدا کرده است.

وی اضافه کرد: تلاش وزارت اقتصاد این است که به سهم خود در بودجه و کسری تراز عملیاتی آن، فاصله میان میزان خرج دولت از جمله حقوق، دستمزد و یارانه ها و  فاصله آن با میزان درآمدهای جاری دولت را کاهش دهد.

وزیر اقتصاد و امور دارایی با بیان اینکه مهمترین شاخص کسری بودجه، فشار به سفره مردم و افزایش تورم است، گفت: باید کسری را کمتر از سال گذشته در نظر بگیریم. البته وضعیت مطلوبی نیست، با توجه به اینکه چند ماه از شروع کار دولت می گذرد باید در سال آینده، میزان تورم بسیار  کمتر از  رقم فعلی شود.

*سخنگوی کمیسیون ویژه جهش تولید: منابع درآمدی بودجه ۱۴۰۱: پایدارتر و واقعی‌تر

سخنگوی کمیسیون ویژه جهش تولید و عضو کمیسیون برنامه بودجه مجلس در مورد تبصره‌ها و جداول بودجه ۱۴۰۱ به خبرنگار پایگاه خبری بازار سرمایه (سنا) گفت: در نگاه اول بودجه نسبت به سال گذشته، هم در حوزه منابع و هم هزینه‌ها، بهبود نسبی داشته و در حوزه منابع از مالیات و عوارض گمرکی و فروش نفت استفاده می‌کند. سهم فروش اوراق، دارایی‌ها و همچنین سهام، نسبت به سال گذشته کاهش داشته است.

محسن زنگنه افزود: فروش دارایی‌ها و سهام نسبت به سال ۱۴۰۰ کمتر شده که این امر شاید با اقتصاد کلان مغایرت داشته باشد اما در مجموع بودجه ۱۴۰۱ منابع درآمدی پایدارتر و واقعی تری نسبت به بودجه سال گذشته دارد.

وی عنوان کرد: دولت حدود ۱۸۲ هزار میلیارد اوراق برای فروش دارد که در سال‌های آتی حتی تا سال ۱۴۰۴ باید به نحوی بازگشت اصل اوراق و سود تحقق یابد. میزان هزینه‌ها به طور منطقی افزایش یافته است. در حوزه تبصره‌ها نقدهایی بر بودجه وجود دارد که بیشتر حول محور اصلاح ساختار بودجه است.

به گفته نماینده مردم تربت حیدریه در مجلس شورای اسلامی؛ بدون اصلاح ساختاری در بودجه فقط مشکلات از بخشی به بخش دیگر منتقل می‌شود بدون این که مشکل برطرف شود.

سخنگوی کمیسیون ویژه جهش تولید با اشاره به اینکه منابع حاصل از فروش نفت در بودجه ۱۴۰۱ شفاف‌تر شده و از پیچیدگی آن کاسته شده است، بیان کرد: ۱۴/۵ درصد از منابع ارزی حاصل از فروش نفت و خالص صادرات گاز، سهم شرکت‌های نفت و گاز است ولی مبنای منطقی و قانونی ندارد و از سال ۸۴ این مبنا وارد بودجه شده است. اگر مجلس و کمیسیون تلفیق برنامه و بودجه همکاری کنند، به جای این مبنا، می‌توان یک سقف برای آن مشخص کرد.

*ماجرای استعفا رئیس کل بیمه مرکزی

سید غلامرضا سلیمانی در گفت وگو با مهر با تأیید استعفای خود اظهار کرد: هفته گذشته نامه استعفای خود را به سید احسان خاندوزی وزیر اقتصاد تقدیم کرده بودم.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا وزیر اقتصاد با استعفای شما موافقت می‌کند؟ گفت: انشاالله وزیر اقتصاد با آن موافقت خواهد کرد.

گفتنی است پیش از این نیز سلیمانی در نامه‌ای به وزیر اقتصاد در ۲۲ آذر امسال نسبت به تغییرات لایحه بودجه در بخش بیمه انتقاد کرده بود.

*میزان حداکثر ثبت سفارش ورق سرد خودرو در بورس ابلاغ شد

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، مدیر بازرسی و امور اعضا بورس کالای ایران در نامه ای به کارگزاران میزان حداکثر ثبت سفارش برای محصول ورق سرد خودرو شرکت فولاد مبارکه اصفهان را ابلاغ کرد.

در این نامه آمده است میزان حداکثر ثبت سفارش محصول مذکور برای هر مشتری 15 هزار تن است.

همچنین در این نامه اشاره شده که محدودیت اعلامی مختص تمامی مشتریان دارای مجوز است.

*محصولات پنج شرکت در بازار اصلی بورس کالا پذیرش شد

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، مدیریت پذیرش و بازاریابی بورس کالا با صدور اطلاعیه های جداگانه از پذیرش شمش فولادی، کنسانتره سنگ آهن، ناودانی و شمش روی 5 شرکت در بازار اصلی بورس کالا خبر داد.

به این ترتیب، شمش فولادی شرکت های تولیدی فولاد کیمیای صبا و فولاد ریزان سهند سراب، کنسانتره سنگ آهن شرکت سپهر صنعت آرتا، ناودانی شرکت فولاد الماس یزد و 1750 تن شمش روی شرکت گسترش صنایع روی ایرانیان راهی بازار اصلی بورس کالا می شوند.

دو عرضه کننده شمش روی شرکت گسترش صنایع روی ایرانیان، شرکت های کیمیای زنجان گستران و زرین معدن آسیا هر یک به میزان 875 تن هستند.

*پیشنهاداتی برای اصلاح قانون بورس

فردین آقابزرگی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم گفت: با توجه لزوم اصلاح برخی قوانین و مقررات پایه و مرتبط با بازار سرمایه که قدمتی 16 ساله دارد، اصلاح در قانون بازار اوراق بهادار در دستور کار قرار گرفته است که این اصلاحیه در برخی ابعاد با فضای کنونی اقتصاد کشور تطابق لازم را ندارد.

وی اذعان داشت: در این رابطه در ابتدا ضروری است جایگاه کلیه نهادهای مالی در این قانون به گونه ای پیش بینی شود که تحقق شعار حفظ منافع منصفانه و شفاف کلیه آحاد سرمایه گذاران بخصوص سهامداران خرد و بخش خصوصی که همان حکمرانی بازار سرمایه است را در برداشته باشد، تا افق بلند مدت اقتصاد و بازار سرمایه در آن دیده شود.

وی پیشنهاد داد: در زمینه اصلاح در ترکیب اعضای شورای عالی بورس باید وزیر امور اقتصادی و دارایی بعنوان رئیس شورا، وزیر صنعت معدن و تجارت، رئیس کل بانک مرکزی، رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار بعنوان سخنگو و دبیر شورا، دادستان کل کشور و یا یکی از معاونین وی، یک نفر خبره مالی به نمایندگی از کانون نهادهای مالی، یک نفر خبره مالی به نمایندگی از کانون کارگزاران، یک نفر خبره مالی به نمایندگی از کانون شرکتهای سبدگردان (بدلیل پیش بینی افق توسعه بازار سرمایه و رابط بودن این نهادهای مالی با ورود غیر مستقیم سرمایه از سوی اشخاص حقیقی و در مدیریت دارائیهای مالی به میزان حدودا 40 درصد از منابع عمومی دولت، یک نفر خبره مالی به نمایندگی از کانون سهامداران حقیقی (و یا کانون سبدگردان ها)، یک نفر خبره مالی به نمایندگی از اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران، یک نفر خبره منحصرا از بخش غیردولتی به پیشنهاد هر بورس کالایی و تصویب هیئت وزیران و دو نفر از نمایندگان کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی به عنوان ناظر شورا در نظر گرفته شود.

آقابزرگی با بیان این که لازم است در پیش نویس اصلاحیه قانون بورس ترکیب مدیریت صندوق تثبیت و توسعه بازار نیز اصلاح شود، ادامه داد: ساختار مدیریتی فعلی صندوق تثبیت و بررسی عملکرد گذشته آن صندوق نشان دهنده توجه ویژه به امر سپرده گذاری در بانکها و اعمال سیاستی مبنی بر تمرکز بر شرکتهای پروزن  شاخص کل بورس بوده است، از این رو ادامه این روند که اساسا به اقتضای ایده های ترکیب فعلی مدیریت این صندوق ادامه خواهد یافت، متوجه کاهش ریسک معاملات کلیه شرکتها نخواهد شد، بنابراین این ترکیب باید به گونه ای که بخش خصوصی نیز حضور مناسب‌تری در تصمیمات برای اداره صندوق داشته باشد، اصلاح شود.

* آخرین اخبار بورس کالا

تالار سیمان بورس کالای ایران روز شنبه 25 دی ماه، میزبان دادوستد 717 هزارو 581 تن سیمان بود.

به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل بورس کالای ایران، در این تاریخ و در تالار محصولات صنعتی و معدنی نیز 92 هزار و 480 تن ورق فولادی، 4 هزا رو 531 تن تیرآهن، یک هزار و 87 تن ناودانی، یک هزار و 75 تن شمش آلومینیوم و 500 تن کک متالورژی معامله شد.

تالار فرآورده های نفتی و پتروشیمی هم در این روز معامله 9 هزار و 50 تن مواد شیمیایی، 2 هزار و 468 تن مواد پلیمری، یک هزار تن لوب کات، یک هزار تن قیر و 75 تن گوگرد را تجربه کرد.

تالار صادراتی نیز میزبان معامله 27 هزار و 390 تن قیر بود.

همچنین در این روز معامله یک هزار و 200 عدد کنتور برق از سوی شرکت توزیع نیروی برق استان تهران بر تابلوی مناقصه بورس کالای ایران ثبت شد.

از طرفی 5 هزار تن وکیوم باتوم نیز در تالار حراج باز مورد معامله قرار گرفت.

بازار فرعی نیز شاهد معامله یک هزار و 965 تن پشم شیشه و میلگرد کلاف بود.

در مجموع 886 هزار و 146 تن انواع کالا در تالارهای مختلف بورس کالای ایران معامله شد.

 

برچسب ها: اخبار_بورسبازار_بورسبازار_سرمایهبازار‌سرمایهبورسبورس_کالابورساوابورساوای_خبرخبر_بورسکارگزاری_بانک_صنعت_و_معدن
در تلگرام
کانال ما را دنبال کنید!
در اینستاگرام
ما را دنبال کنید!

مطالب زیر را حتما مطالعه کنید

 زمان ثبت نام جاماندگان سهام عدالت اعلام شد

اقتصادنیوز: دبیر کل کانون شرکت سرمایه گذاری سهام عدالت کشور اعلام کرد که جاماندگان سهام...

رییس هیأت مدیره بانك صنعت و معدن از افزایش 189 درصدی گشایش اعتبارات اسنادی ریالی در این بانك خبر داد

اصغر پاک طینت: ميزان گشايش اعتبارات اسنادي ريالي در بانك صنعت و معدن در پايان...

خبر نیمروزی «بورساوا» چهار‌شنبه 31 فروردین 1401

سر خط مهم‌ترین خبرها: طبق مصوبه مجلس شورای اسلامی؛ زمان ثبت نام جاماندگان سهام عدالت...

این هفته اسامی ابر بدهکاران در قالب جداول استاندارد منتشر می‌شود

رئیس کل بانک مرکزی گفت: از این هفته انتشار فهرست بدهکاران بزرگ بانکی را در...

مقابله با رانت و دوقیمتی ها از مسیر بورس کالا

وزیر صمت در گزارش ارایه شده در نشست مشترک دولت و مجلس گفته است که...

خبر نیمروزی «بورساوا» سه‌شنبه 30 فروردین 1401

سر خط مهم‌ترین خبرها: وزیر صمت: مقابله با رانت و دوقیمتی‌ها از مسیر بورس کالا...
جستجو برای:
دسته بندی مطالب سایت
  • 1- تحلیل بنیادی نمادهای بورسی (52)
  • 1-1- تحلیل جامع نمادهای بورسی (6)
  • 2- تحلیل تکنیکال نمادهای بورسی (461)
  • 3- گزارش های منتشرشده شرکت‌ها (166)
  • 3-1- گزارش های ماهانه شرکت‌ها (125)
  • 3-2- گزارش های میان دوره شرکت‌ها (43)
  • 4- پادکست‌های رادیو بورساوا (86)
  • 5- اخبار موثر بر بازار سـرمایه (975)
  • 6- اخبار بورس کالا (755)
  • 7- ســـبد پیشنهادی کارگزاری (1)
  • 8- آموزش بورس به زبان سـاده (12)
  • 9- معرفی کتاب‌های مهم حوزه بورس (21)
بایگانی ماهانه مطالب سایت
آخرین دوره‌های آموزشی ما
  • دوره توسعه مهارت های فردی سطح 1
  • کنترل خشم و هوش هیجانی
  • صورت های مالی صندوق های سرمایه گذاری
  • نحوه ثبت اسناد حسابداری صندوق های سرمایه گذاری
  • مفاهیم حسابداری صندوق های سرمایه گذاری
جدیدترین مطالب سایت
  • تحلیل مس در بازارهای جهانی
  • تحلیل پلی اتیلن ترفتالات بطری در بازارهای جهانی
  • تحلیل اکریلونیتریل بوتادین استایرن
  • تحلیل اتیلن در بازارهای جهانی
  • تحلیل استایرن منومر در بازارهای جهانی
کارگزاری بانک صنعت و معدن

 

کارگزاری بانک صنعت و معدن ( سهامی خاص) - دارای رتبه‌ الف

صفحه‌ اصلی
افتتاح حساب
سامانه آنلاین
خدمات ما متمایز است

+ نقطه شروع

  • راهنمای ثبت نام
  • ثبت نام در سجام
  • افتتاح حساب در کارگزاری
  • معاملات و اعتبارات

+ سامانه‌ها

  • سامانه آنلاین
  • سامانه الکترونیک

+ خدمات ما

  • بورس اوراق بهادار
  • بورس کالا
  • بورس انرژی
  • صندوق‌ها

+ پیوندهای سریع

  • دانلود نرم‌افزار برای اندروید
  • سهام عدالت
  • مدرسه سرمایه گذاری صما
  • باشگاه مشتریان

+ اطلاعات تماس

  • دفتر مرکزی: تهران، خیابان خالد اسلامبولی (وزراء)، خیابان یازدهم، پلاک 10
  • تلفن: 45481000-021
  • ایمیل: info@smbroker.ir

+ نماد اعتماد الکترونیکی

طراحی شده در بورساوا ( رادیو تلویزیون اینترنتی کارگزاری بانک صنعت و معدن )
| © ۱۳۹۹ - Bourseava