• شروع
    • سرمایه گذاری
    • سرمایه گذاری چیست؟
    • سرمایه گذاری مستقیم
    • سرمایه گذاری غیرمستقیم
    • سوالات متداول سرمایه گذاری
    • خدمات ما
    • معاملات و اعتبارات
    • سبدهای پیشنهادی
    • آموزش‌های بورسی
  • بورس اوراق بهادار
    • معاملات بورس
    • سامانه آنلاین
    • سامانه الکترونیک
    • شماره حساب ها
    • پذیرش مشتریان
    • راهنمای ثبت نام
    • سامانه سجام
    • سهام عدالت
    • باشگاه مشتریان
  • بورس کالا
    • پذیرش بازار فیزیکی بورس کالا
    • نحوه اخذ کد آنلاین در بورس کالا
    • نحوه خرید شمش طلا
    • پذیرش مشتریان
    • پذیرش کالا
    • اخبار بورس کالا
    • بورس انرژی
    • فیزیکی (نفت،گاز و سایر حامل های انرژی)
    • مشتقه (برق)
    • مشتقه
    • مشتقه کالا
  • صندوق‌ها
    • همه چیز درباره صندوق‌ها
    • صندوق سرمایه گذاری صنعت و معدن با درآمد ثابت
    • صندوق سرمایه گذاری مشترک کوثر
    • صندوق بازارگردان نماد
    • سوالات متداول
    • نحوه ثبت نام صندوق سرمایه گذاری مشترک صنعت و معدن
  • تحلیل، اخبار و آموزش آنلاین
    • تحلیل‌ها و گزارش‌ها
    • تحلیل بنیادی نمادها
    • تحلیل جامع نمادها
    • تحلیل تکنیکال نمادها
    • گزارش های منتشرشده شرکت‌ها
    • اخبار و آموزش‌های آنلاین
    • همه‌ی مقالات سایت
    • اخبار موثر بر بازار سرمایه
    • اخبار بورس کالا
    • آموزش بـورس به زبان ساده
    • کتاب‌های مهم حوزه بورس
    • پادکست‌های رادیو بورساوا
  • مدرسه سرمایه گذاری صما
    • دوره‌های آموزشی مدرسه صما
  • درباره‌ کارگزاری
    • کارگزاری بانک صنعت و معدن
    • درباره ما
    • اهداف و رویکردها
    • مدیران کارگزاری
    • شماره حساب‌ها
    • ارتباط با ما
    • اطلاعات تماس
    • شعب کارگزاری
    • سوالات متدوال
    • شکایات و پیشنهادات

خبر نیمروزی «بورساوا» چهارشنبه 11 اسفند 1400

11 اسفند 1400
ارسال شده توسط واحد خبر
5- اخبار موثر بر بازار سـرمایه
108 بازدید

سر خط مهم‌ترین خبرها:

عضوکمیسیون امنیت ملی وسیاست خارجی مجلس: تأثیر قوی رفع تحریم‌ها بر شرکت‌های فرامرزی

رییس کل بانک مرکزی: ذخایر ارزی در شرایط بسیار خوبی قرار دارد

 موافقت سازمان بورس با صدور مجوز به سه سبدگردان جدید

رییس سازمان خصوصی سازی: سرخابی‌ها در فرابورس درج شدند

بهزادپور رئیس کل بیمه مرکزی شد

مدیر توسعه بازار فیزیکی بورس کالا: آمادگی بورس کالا برای میزبانی از عرضه خودرو

   آخرین اخبار بورس کالا   

 

 

*عضوکمیسیون امنیت ملی وسیاست خارجی مجلس: تأثیر قوی رفع تحریم‌ها بر شرکت‌های فرامرزی

عضو کمیسیون امنیت ملی وسیاست خارجی مجلس با بیان اینکه هدف از گفتگوها و توافقات برجام رفع موانع تجارت خارجی در کشور است به خبرنگار پایگاه خبری بازار سرمایه (سنا) گفت: اگر توافق صورت گرفته و موانع برطرف شود، گشایش‌های خوب و قابل توجهی در اقتصاد ایران اتفاق خواهد افتاد.

ابوالفضل عمویی عنوان کرد: ایجاد گشایش اقتصادی روی بازار سرمایه تاثیر بسیاری دارد و شرکت‌هایی که فعالیت های فرامرزی دارند به طور حتم منفعت‌های بسیاری نصیب آنها می شود.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی درباره تاثیر لغو تحریم‌ها بر اقتصاد ایران گفت: اثرات مذاکرات می‌تواند چشم انداز جدیدی برای اقتصاد ایران به وجود آورد که بر اساس آن می‌توان به رشد اقتصادی امیدوار بود زیرا در این صورت امکان سرمایه‌گذاری، ایجاد شغل و افزایش نرخ اشتغال را به دنبال دارد و موجب ثبات در بازارهای داخلی می شود. از سوی دیگر، برداشته شدن تحریم‌های نفتی عامل مهمی در ایجاد منابع ارزی جدید و جلوگیری از نوسان بازار ارز و سایر بازار دارایی‌ها خواهد شد.

عمویی افزود: با برداشته شدن تحریم‌ها، روابط بین بانکی ایران و سایر کشورها برقرار می‌شود تا جریان سرمایه که لازمه توسعه تجارت است، تسهیل شود.

*رییس کل بانک مرکزی: ذخایر ارزی در شرایط بسیار خوبی قرار دارد

به گزارش خبرنگار مهر، علی صالح آبادی در آئین رونمایی از سامانه برخط بازار متشکل ارزی گفت: مدتی قبل بنده در بازدید از صرافی‌های مرکز شهر گفتم که این صفوف زیبنده مردم نیست

و با توجه به اینکه مشکلی از جهت تأمین ارز نداریم باید با کمک بازار مشکل ارزی این صفوف جمع‌آوری شود.

وی افزود: البته در این سامانه عرضه کننده مرکزی نیست و در واقع محلی برای ارتباط صادرکنندگان و متقاضیان واقعی و مردم است.

صالح آبادی تصریح کرد: در شرایطی قرار داریم که وضعیت بازار ارز خوب متعادل و روان است. می‌توانیم بگوییم در یکی از بهترین شرایط از لحاظ ذخیره ارزی هستیم.

وی افزود: امسال بیش از ۲۶ میلیارد دلار ارز در سامانه نیما عرضه شده است که رشد بسیار خوبی نسبت به سال گذشته داشته است در مجموع بیش از ۵۰ میلیارد دلار برای کالاهای اساسی و سایر نیازها تأمین ارز داشته‌ایم.

رئیس کل بانک مرکزی با بیان اینکه بانک مرکزی خود را متعهد به ایجاد بسترهای معاملاتی آسان‌تر می‌داند افزود: با توجه به سابقه بنده در بازار سرمایه فکر می‌کنیم شفافیت، ایجاد بستری آسان و برخط برای تعادل عرضه و تقاضا بسیار مهم است و از این جهت چه در بازار حواله و چه در بازار اسکناس نسبت به عمق بخشی بیشتر بازار هدایت خواهیم کرد و به هر پیشنهادی که به شفافیت بیشتر و سهولت مردم برای دسترسی آسان‌تر کمک کند بانک مرکزی از آن استقبال خواهد کرد.

*موافقت سازمان بورس با صدور مجوز به سه سبدگردان جدید

سازمان بورس از صدور مجوز موافقت اصولی سه سبدگردان جدید در بازار سرمایه در جلسه هیات مدیره خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، سازمان بورس اعلام کرد: در جلسه هیات مدیره این سازمان با مجوز موافقت اصولی سه سبدگردان جدید در بازار سرمایه موافقت شد.

بنابراین گزارش، سازمان بورس 20 بهمن ماه نیز با توجه به تکمیل بررسی‌ های کارشناسی درخواست های واصله در جلسه هیات مدیره از صدور مجوز موافقت اصولی دو شرکت کارگزاری، یک شرکت سبدگردان و یک شرکت مشاور سرمایه‌گذاری خبر داده بود.

*رییس سازمان خصوصی سازی: سرخابی‌ها در فرابورس درج شدند

رییس سازمان خصوصی سازی از درج نماد سرخابی ها در بازار پایه خبر داد و گفت: با پذیره نویسی افزایش سرمایه، مردم با گشایش نماد در ۱۵ اسفند ، سهامدار دو باشگاه شوند.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، حسین قربان زاده از برداشتن دو گام دیگر از مراحل واگذاری سرخابی ها خبر داد و به ایرنا گفت: در ابتدا هیات واگذاری با حضور سه وزیر اقتصاد، دادگستری و ورزش به اتفاق آراء، افزایش سرمایه ١٠ درصدی این دو باشگاه را تصویب کرد و سپس نماد استقلال و پرسپولیس در بازار پایه فرابورس درج شد.

وی افزود: عملا با درج آگهی پذیره نویسی افزایش سرمایه دو باشگاه از محل صرف سهام با سلب حق تقدم دولت، همه مردم در این مرحله می توانند روز گشایش نماد دو باشگاه که ۱۵ اسفند خواهد بود، سهامدار دو باشگاه شوند.

بنابراین گزارش، نماد باشگاه های استقلال و پرسپولیس که ١٠ روز گذشته در سازمان بورس ثبت شدند در گروه فعالیت های ورزشی در تابلو نارنجی بازار پایه فرابورس درج شدند.

*بهزادپور رئیس کل بیمه مرکزی شد

با پیشنهاد وزیر اقتصاد و تصویب هیئت وزیران، مجید بهزادپور رئیس کل بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت امور اقتصادی و دارایی، این انتصاب به استناد ماده ۱۹ قانون تأسیس بیمه مرکزی و بیمه گری مصوب سال ۱۳۵۰، انجام شد.

بهزادپور قبل از این مدیرعامل صندوق تأمین خسارت‌های بدنی و معاون اسبق توسعه مدیریت و منابع بیمه مرکزی جمهوری اسلامی بوده است.

گفتنی است پیش از این غلامرضا سلیمانی امیری رئیس کل بیمه مرکزی ایران بود.

*مدیر توسعه بازار فیزیکی بورس کالا: آمادگی بورس کالا برای میزبانی از عرضه خودرو

به گزارش «کالاخبر» به نقل از ایسنا، جواد فلاح در مورد مدلی که در بورس کالا برای عرضه خودرو طراحی شده است، توضیح داد: یکی از مدل هایی که در بورس کالا مطرح شده این است که خودرو در بورس کالا عرضه شود و کشف قیمت بر اساس مکانیسم بازار و عرضه و تقاضا اتفاق بیفتد. برای این مدل، می‌توان از قراردادهای سلف استاندارد بهره برد. یعنی خودروساز، خودروی خود را در قالب قرارداد سلف عرضه کند. قاعدتا برخی عرضه ها می تواند در قابل سلف کوتاه مدت و برخی سلف بلندمدت باشد. خریدار نیز خودرو را در قالب قرارداد سلف پیش خرید می‌کند و در زمان سررسید قرارداد،  خودرو را از خودروساز تحویل می‌گیرد.

مدیر توسعه بازار فیزیکی بورس کالای ایران ادامه داد: از زمانی هم که خودرو در بورس معامله و خریدار مشخص میشود، تا زمان سررسید می‌توان از امکان بازار ثانویه استفاده کرد که اگر فردی که خودرو را خریداری کرده است تمایل داشته باشد آن را در بازار ثانویه به شخص دیگری بفروشد، بتواند این معامله را انجام دهد.

فلاح درمورد مزیت این طرح توضیح داد: مزیت این طرح نسبت به مدل فعلی این است که خودرو تک نرخی می‌شود و یک قیمت که همان قیمت کشف شده در بازار است، خواهد بود. این قیمت هم قیمتی خواهد بود که بر اساس مکانیزم عرضه و تقاضا در بورس کشف می‌شود. شخصی که خودرویی را در قالب قراردادهای یادشده، روی تابلوی بورس خریده است، می‌تواند آن را همانطور که خودروساز خودرو را میفروشد، روی تابلو به فرد دیگر عرضه کند.

وی با بیان اینکه  تضمین تعهدات خودروساز در بورس اتفاق می افتد، گفت: اگر خودروساز به هر دلیل نتوانست کالا را در زمان سررسید تحویل دهد، بورس خسارت را از محل تضامینی که از عرضه کننده اخذ کرده است، به خریدار خودرو پرداخت می‌کند.

فلاح به این سوال که این طرح در چه مرحله ای قرار دارد، پاسخ داد: جلساتی بین بورس کالا با خودروسازها در این مورد برگزار شده است. البته تصمیم گیری در این حوزه با بورس کالا یا خودروساز نیست و مراجع ذی صلاح باید در این مورد تصمیم گیری کنند. این طرح پیشنهادی از سوی بورس کالا مطرح شده و این بورس آمادگی دارد که بر اساس مدل های معاملاتی، خودرو را مانند سایر کالاها عرضه کند.

* آخرین اخبار بورس کالا   

تالار محصولات صنعتی و معدنی بورس کالای ایران، روز دوشنبه 9 اسفند ماه میزبان دادوستد 93 هزار و 10 تن ورق فولادی و 79 هزار و 950 تن شمش بلوم بود.

به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل بورس کالای ایران، در این تاریخ و در تالار مذکور یک هزار و 250 تن شمش آلومینیوم، 20 مس مفتول و 7 کیلوگرم شمش طلا معامله شد.

تالار حراج باز نیز معامله 484 تن پلی وینیل کلراید، 30 هزار تن وکیوم باتوم، 80 هزار تن تختال C و 200 هزار تن تختالSM  را تجربه کرد.

تالار سیمان هم در این روز شاهد معامله 159 هزار و 250 تن سیمان بود.

30 هزار و 525 تن مواد پلیمری، 5 هزار تن لوب کات، یک هزار و 771 روغن پایه، 122 تن قیر و 92 تن پارافین واکس هم در  تالار فرآورده های نفتی و پتروشیمی به فروش رسید.

براساس این گزارش، 7 هزار و 72 تن قیر، 2 هزار تن مس کاتد و 200 تن عایق رطوبتی در تالار صادراتی معامله شد.

بازار فرعی نیز میزبان معامله 2 هزار و 595 تن دوده صنعتی، الیاف استیپل، اکسید آلومینیوم، ضایعات فلزی، ضایعات پلاستیکی و  منو کلرو استیک اسید.

در مجموع 692 هزار و 703 تن در تالارهای مختلف بورس کالای ایران معامله شد.

 

 

 

برچسب ها: اخبار_بورسبازار_بورسبازار_سرمایهبازار‌سرمایهبورسبورس_کالابورساوابورساوای_خبرخبر_بورسکارگزاری_بانک_صنعت_و_معدن
در تلگرام
کانال ما را دنبال کنید!
در اینستاگرام
ما را دنبال کنید!

مطالب زیر را حتما مطالعه کنید

شیران باز هم یک گزارش خیره کننده دارد

🔹 سال مالی شرکت منتهی به آذر ماه است و در سال مالی 1400 و...

عرضه کامیون فورس در بورس روز 12 اردیبهشت 1402

 نخستین عرضه‌های خودرویی سال ۱۴۰۲ از راه رسید ۴۷۵ دستگاه کامیون و کامیونت روی تابلو...

طی ۳ ماه محقق شد؛ گزارش خیره کننده ” شیران”با جهش 120 درصدی و تحقق سود 50 تومان

طی ۳ ماه محقق شد؛ گزارش خیره کننده " شیران"با جهش 120 درصدی و تحقق...

ادامه رکوردشکنی های پیاپی فروش سرمایه گذاری صنایع شیمیایی ایران

جهش 112 درصدی فروش شیران در فصل اول سال مالی   ✅سرمایه گذاری صنایع شیمیایی...

تقسیم سود 85 درصدی به میزان 135 تومان به ازای هر سهم شیران

27 اسفند در مجمع شرکت سرمایه گذاری صنایع شیمیایی ایران محقق شد تقسیم سود 85...

آگهی دعوت به مجمع عمومی عادی سالانه صاحبان محترم سهام

به اطلاع کلیه سهامداران محترم شرکت سرمایه گذاری صنایع شیمیایی ایران (سهامی عام) یا نمایندگان...
جستجو برای:
دسته بندی مطالب سایت
  • 1- تحلیل بنیادی نمادهای بورسی (65)
  • 1-1- تحلیل جامع نمادهای بورسی (9)
  • 2- تحلیل تکنیکال نمادهای بورسی (461)
  • 3- گزارش های منتشرشده شرکت‌ها (166)
  • 3-1- گزارش های ماهانه شرکت‌ها (125)
  • 3-2- گزارش های میان دوره شرکت‌ها (43)
  • 4- پادکست‌های رادیو بورساوا (326)
  • 5- اخبار موثر بر بازار سـرمایه (1,264)
  • 6- اخبار بورس کالا (772)
  • 7- آموزش بورس به زبان سـاده (12)
  • 8- معرفی کتاب‌های مهم حوزه بورس (21)
آخرین دوره‌های آموزشی ما
  • دوره آموزشی آشنایی با سرمایه‌گذاری در بازار سرمایه
  • دوره آموزشی تحلیلگری بازار بدهی
  • دوره آموزشی تابلو خوانی
  • دوره اختیار معامله
  • کنترل خشم و هوش هیجانی
جدیدترین مطالب سایت
  • بورس امروز در دو دقیقه/10 خرداد ماه 1402
  • خبر عصرگاهی بورساوا/10 خرداد ماه 1402
  • خبر نیمروزی بورساوا/10 خرداد ماه 1402
  • بورس امروز در دو دقیقه/8 خرداد ماه 1402
  • خبر عصرگاهی بورساوا/8 خرداد ماه 1402
کارگزاری بانک صنعت و معدن

 

کارگزاری بانک صنعت و معدن ( سهامی خاص) - دارای رتبه‌ الف

صفحه‌ اصلی
افتتاح حساب
سامانه آنلاین
خدمات کارگزاری 1
خدمات کارگزاری 2
خدمات ما متمایز است

+ نقطه شروع

  • راهنمای ثبت نام
  • ثبت نام در سجام
  • افتتاح حساب در کارگزاری
  • معاملات و اعتبارات

+ سامانه‌ها

  • سامانه آنلاین
  • سامانه الکترونیک

+ خدمات ما

  • بورس اوراق بهادار
  • بورس کالا
  • بورس انرژی
  • صندوق‌ها

+ اطلاعات تماس

  • دفتر مرکزی: تهران، خیابان خالد اسلامبولی (وزراء)، خیابان یازدهم، پلاک 10
  • تلفن: 45481000-021
  • ایمیل: info@smbroker.ir

+ نماد اعتماد الکترونیکی

+ نماد اعتماد الکترونیکی

+ نماد اعتماد الکترونیکی

طراحی شده در کارگزاری بانک صنعت و معدن
| © ۱۳۹۹ - Bourseava