• شروع
    • سرمایه گذاری
    • سرمایه گذاری چیست؟
    • سرمایه گذاری مستقیم
    • سرمایه گذاری غیرمستقیم
    • سوالات متداول سرمایه گذاری
    • خدمات ما
    • معاملات و اعتبارات
    • سبدهای پیشنهادی
    • آموزش‌های بورسی
  • بورس اوراق بهادار
    • معاملات بورس
    • سامانه آنلاین
    • سامانه الکترونیک
    • پذیرش مشتریان
    • راهنمای ثبت نام
    • سامانه سجام
    • سهام عدالت
    • باشگاه مشتریان
  • بورس کالا
    • پذیرش بازار فیزیکی بورس کالا
    • نحوه اخذ کد آنلاین در بورس کالا
    • نحوه خرید شمش طلا
    • پذیرش مشتریان
    • پذیرش کالا
    • اخبار بورس کالا
    • بورس انرژی
    • فیزیکی (نفت،گاز و سایر حامل های انرژی)
    • مشتقه (برق)
    • مشتقه
    • مشتقه کالا
  • صندوق‌ها
    • همه چیز درباره صندوق‌ها
    • صندوق سرمایه گذاری صنعت و معدن با درآمد ثابت
    • صندوق سرمایه گذاری مشترک کوثر
    • صندوق بازارگردان نماد
    • سوالات متداول
  • تحلیل، اخبار و آموزش آنلاین
    • تحلیل‌ها و گزارش‌ها
    • تحلیل بنیادی نمادها
    • تحلیل جامع نمادها
    • تحلیل تکنیکال نمادها
    • گزارش های منتشرشده شرکت‌ها
    • اخبار و آموزش‌های آنلاین
    • همه‌ی مقالات سایت
    • اخبار موثر بر بازار سرمایه
    • اخبار بورس کالا
    • آموزش بـورس به زبان ساده
    • کتاب‌های مهم حوزه بورس
    • پادکست‌های رادیو بورساوا
  • مدرسه سرمایه گذاری صما
    • دوره‌های آموزشی مدرسه صما
    • دوره جامع ســرمایه گذار مــــوفق
    • دوره جامع صـندوق‌های سرمایه‌گذاری
    • تمدید گواهینامه‌های حرفه‌ای بازار سرمایه
    • دوره آمادگی آزمون اصول بازار سرمایه
    • دوره های عمومی و تخصصی
    • اساتید و دانشجویان
    • فهرست اسـاتید مدرسه صما
    • ورود / ثبت‌نام دانشجویان
    • پنل کاربری
    • تکمیل ثبت نام دوره‌ها
  • درباره‌ کارگزاری
    • کارگزاری بانک صنعت و معدن
    • درباره ما
    • اهداف و رویکردها
    • مدیران کارگزاری
    • شماره حساب‌ها
    • ارتباط با ما
    • اطلاعات تماس
    • شعب کارگزاری
    • سوالات متدوال
    • شکایات و پیشنهادات

خبر نیمروزی «بورساوا» شنبه 10 مهر 1400

10 مهر 1400
ارسال شده توسط واحد خبر
5- اخبار موثر بر بازار سـرمایه
132 بازدید

سر خط مهم‌ترین خبرها:

بخشنامه جدید بانک مرکزی خطاب به واردکنندگان

مدیر نظارت بر عملیات و بازار بورس کالا: آخرین خبر درباره معاملات خرد سیمان در بورس کالا

گودرزی سرپرست شرکت بورس اوراق بهادار تهران شد

آمادگی سازمان بورس برای دریافت نظرات صاحب‌نظران درباره “پیش‌نویس اولیه لایحه مدیریت تعارض منافع در بازار”

روزهای منفی بازار بورس، فرصتی برای خرید سهام

 آخرین اخبار بورس کالا  

 

 

*بخشنامه جدید بانک مرکزی خطاب به واردکنندگان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از گمرک ایران، واردکنندگان واحدهای تجاری از زمان خرید ارز ثبت سفارش خود، «یک ماه» مهلت ارسال حواله به فروشنده خود را دارند، بعد از واریز حواله، «شش ماه» مهلت ارسال اسناد به بانک عامل را دارند. پس از واریز حواله، مهلت ارسال اسناد برای خروج بار و رفع تعهد آن در بانک عامل، «یک ماه» است. در مجموع مهلت واردکنندگان واحدهای تجاری، از زمان خرید ارز تا خروج بار «هشت ماه» است.

واردکنندگان واحدهای تولیدی از زمان خرید ارز ثبت سفارش خود، «یک ماه» مهلت ارسال حواله به فروشنده خود را دارند. پس از واریز حواله «۹ ماه» مهلت ارسال اسناد به بانک عامل وجود دارد، و بعد از واریز حواله، مهلت ارسال اسناد برای خروج بار و رفع تعهد آن در بانک عامل، «یک ماه» است. در مجموع مهلت واردکنندگان واحدهای تجاری، از زمان خرید ارز تا خروج بار «یازده ماه» است.

واردکنندگان واحدهای تولیدی ماشین آلات و تجهیزات، از زمان خرید ارز ثبت سفارش خود «یک ماه» مهلت ارسال حواله به فروشنده خود را دارند. پس از واریز حواله «بیست و چهار ماه» مهلت ارسال اسناد به بانک عامل را دارند. پس از واریز حواله، مهلت ارسال اسناد برای خروج بار و رفع تعهد آن در بانک عامل، «یک ماه» است. در مجموع مهلت واردکنندگان واحدهای تجاری، از زمان خرید ارز تا خروج بار «بیست و شش ماه» است.

لازم به ذکر است در صورت عدم رعایت این موارد، بازرگانان مشمول پرداخت مابه‌التفاوت نرخ ارز به بانک مرکزی می‌گردند.

*مدیر نظارت بر عملیات و بازار بورس کالا: آخرین خبر درباره معاملات خرد سیمان در بورس کالا

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از  باشگاه خبرنگاران جوان،جواد جهرمی مدیر نظارت بر عملیات و بازار بورس کالا  در رابطه با مشکلات موجود برای خرید عمده سیمان از بورس کالا نظیر زمان تحویل و حمل و نقل بیان کرد: اگر در تحویل سیمان و زمان آن مشکل و تاخیری باشد طبق قوانین بورس کالا، خریداران می‌توانند شکایت کنند و اگر حقی تضییع شده باشد نسبت به احقاق حق شان اقدام می‌شود.

وی در ادامه گفت: اما در رابطه با سایر موارد باید گفت که حداقل مقدار سیمان معامله شده ۱۰ تن است و شرکت‌ها در حال حاضر کمتر از ۱۰ تن نمی‌توانند بارگیری و تحویل داشته باشند. هر چند با توجه به پیشنهاداتی که شده است ممکن است بخشی از معاملات خرد سیمان به بستر گواهی سپرده کالایی منتقل شود. در این خصوص بحث پذیرش انبار‌ها در برنامه قرار گرفته شده است که در صورتی که انبار‌ها پذیرش شوند و معاملات به آن بستر منتقل شود بخشی از نیاز‌های خرد سیمان از این بخش تامین خواهد شد.

جهرمی اظهار کرد: امید است در بستر گواهی سپرده کالایی بخشی از مشکلات خریداران خرد سیمان در قالب قبض انبار و گواهی سپرده مرتفع شود، به طوری که شرایطی مجزایی برای خریداران خرد در نظر گرفته خواهد شد. در همین راستا نیز وزارت صمت اقدام به دسته بندی مشتریان کرده و قرار شده است که پروژه‌ها، خریداران عمده و خرد از یک دیگر جدا شوند تا بتوانند بر اساس برنامه‌ها سیمان خود را تهیه کنند.

وی در پاسخ به این سوال که، اجرایی شدن این برنامه‌ها چه زمانی خواهد بود؟ بیان کرد: در رابطه با زمان باید گفت، بورس کالا از نظر زمان و دادن کد منعی ندارد، ولی پیش بینی که از سوی وزارت صمت شده است این است که تا ظرف مدت کوتاهی خریداران را به تفکیک موارد مد نظر مانند پروژه‌ها، مصالح فروشان و موارد دیگر دسته بندی کند و آن را در اختیار بورس کالا قرار دهد.

*گودرزی سرپرست شرکت بورس اوراق بهادار تهران شد

به گزارش ایرنا به نقل از صدای بورس، به دنبال انتشار خبری مبنی بر کشف تعدادی ماینر در زیرزمین شرکت بورس اوراق بهادار و به دنبال حواشی ایجاد شده، علی صحرایی از سمت مدیرعامل شرکت بورس استعفا و محمود گودرزی به عنوان سرپرست این شرکت انتخاب شد.

روزهای گذشته خبر کشف تعدادی ماینر در زیرزمین شرکت بورس رسانه ای شد. هرچند به دنبال انتشار آن علی صحرایی به سرعت این خبر را تکذیب، در مقابل اما بهشتی‌سرشت معاون اجرایی سازمان بورس بر لزوم پاسخگویی شرکت بورس در این زمینه تاکید کرد.

گفته می‌شود ماینرها در بازرسی ناگهانی از زیرزمین شرکت بورس کشف شده است. روابط عمومی این شرکت در ابتدا اساس خبر را رد کرد و در بیانیه ای رسمی این ماجرا را کذب خواند و آن را طرحی تحقیقاتی برای سال ۹۹ عنوان کرد.

سازمان بورس و اوراق بهادار به عنوان نهاد ناظر بازار اما در اطلاعیه ای بر بررسی و تحقیق تا حصول نتیجه نهایی تاکید کرد و از ارسال موضوع به معاونت حقوقی سازمان و رسیدگی به این موضوع به طور فوق‌العاده در دستور کار کمیته رسیدگی به تخلفات سازمان خبر داد.

در کمتر از ۲۴ ساعت از انتشار این خبر، علی صحرایی از سمت مدیرعاملی استعفا و در ادامه هیأت مدیره، معاون عملیات بازار شرکت بورس تهران را به عنوان سرپرست تا زمان انتخاب مدیرعامل جدید معرفی کردند.

*آمادگی سازمان بورس برای دریافت نظرات صاحب‌نظران درباره “پیش‌نویس اولیه لایحه مدیریت تعارض منافع در بازار”

به گزارش پایگاه خبری بازار سرمایه (سنا)، امین بدیع صنایع، رئیس اداره پیشگیری و ارتقای سلامت بازار سرمایه در یادداشتی اعلام کرده است:

ساماندهی شرایط تصمیم گیری در صورت وجود”تعارض و تضاد منفعت” بنگاه‌های اقتصادی در بازارسرمایه از موضوعات بسیار مهم و گلوگاهی ارتقاء سلامت بازار سرمایه بوده و بر این اساس از سال گذشته با تعریف طرح مطالعاتی مربوط از جانب معاونت حقوقی سازمان بورس و اوراق بهادار به مرکز پژوهش، توسعه و مطالعات اسلامی سازمان آغاز گردید. تأکید اصلی طرح مذکور بر تعیین بایدها و نبایدهای تصمیم گیری در شرایط تعارض منافع، ارتقاء وضعیت کنونی مدیریتی و مقرراتی، ارائه راهکارهای مصون سازی بازار سرمایه از آثار و عواقب مربوطه، تنظیم گری تصدی به سمت‌های مدیریتی و عضویت در جلسات تصمیم گیری در وضعیت تعارض منافع و نحوه رفع شائبه‌های تأثیرگذاری بر تصمیمات در شرایطِ تعارض منافع و حل مسائل گلوگاهی در این حوزه بوده است.

اداره پیشگیری و ارتقاء سلامت بازار سرمایه سازمان بورس و اوراق بهادار، جهت تدوین مقررات مربوطه، پس از ارسال نتایج طرح مطالعاتی و اخذ نظرات از ارکان بازار سرمایه، بیش از 20 جلسه کارشناسی با حضور کارشناسان ارشد و برخی از مدیران بازار سرمایه برگزار نمود. در نهایت متن پیش نویس «لایحه مدیریت تضاد منافع در بازار اوراق بهادار» تدوین و مقرر گردید جهت ارتقاء متن پیش نویس مذکور و اخذ و اعمال نظرات کلیه اشخاص و ذی نفعانی که نظرات آنها به هرعلتی در فرآیند تدوین، اخذ نشده در قالب فراخوان عمومی منتشر گردد.

به موازات تدوین پیش نویس لایحه فوق، در جهت تسهیل بهره برداری از مقررات پیشنهادی و تأکید بر موارد مهم و کلیدی در تصمیم گیری مدیران در مدیریت تعارض منافع و همچنین بیان برخی از مواردی که به اجرای هرچه بهتر مدیریت تعارض منافع کمک نموده و در قالب مقررات قابل تصریح نیستند، اصول و هنجارهای رفتاری مدیران اشخاص تحت نظارت نیز تحت عنوان “هنجارها و اصول رفتاری مدیران اشخاص تحت نظارت در مدیریت تضاد منافع” تهیه و آماده شده است که پیش نوس اولیه آن نیز جهت دریافت نظرات فعالان بازار سرمایه و ذی نفعان منتشر و در دسترس عموم قرار گرفته است.

*روزهای منفی بازار بورس، فرصتی برای خرید سهام

«پیمان حدادی» در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا با اشاره به بازگشت نوسان منفی به معاملات بورس در چند وقت اخیر افزود: در اواخر فصل بهار و فصل تابستان زمینه ایجاد برخی از امیدواری‌ها در معاملات بورس فراهم شد که وجود چنین انتظارات مثبتی در بازار باعث رشد حدود ۴۰ درصدی شاخص بورس شد.

وی به فروش اوراق و تاثیر منفی آن بر معاملات بازار سهام تاکید کرد و افزود: روی آوردن به سمت فروش اوراق به لحاظ روانی با تاثیر منفی بر روند بازار همراه است؛ بنابراین یکی از عوامل تاثیرگذار بر نوسانات منفی اخیر بازار و جلوگیری از رشد شاخص بورس، فروش اوراق بود که منجر به کاهش شاخص بورس از محدوده یک میلیون و ۶٠٠ هزار واحد تا محدوده یک میلیون و ۴۰۰ هزار واحد شد.

حدادی خاطرنشان کرد: سهامداران نباید این موضوع را فراموش کنند که اصلاح ایجاد شده در بازار طبیعی بود اما بخشی از آن ناشی از فروش اوراق بود که این اقدام به نفع بازار سرمایه نیست.

به گفته وی، برخی کاهش نرخ دلار را دیگر ریسک تهدیدکننده بازار عنوان می‌کنند، در حالی که بعید به نظر می‌رسد در کوتاه‌مدت شاهد کاهش احتمالی قیمت ارز باشیم.

حدادی ادامه داد: مؤلفه‌های کلان اقتصادی نشان‌دهنده کاهش شدید قیمت ارز نیست زیرا با توجه به مذاکرات احتمالی برجام نمی‌توان در کوتاه‌مدت چندان شاهد کاهش قیمت ارز در بازار بود.

این کارشناس بازار سرمایه افزود: قیمت‌ها در بازارهای جهانی پس از اصلاحی که تجربه کرده بودند به مرور شروع به رشد کردند و قیمت‌ها در فلزات اساسی مانند سرب، روی، آلومینیوم و نیز نفت و مشتقات نفتی در مرحله افزایش قرار گرفتند.

حدادی در ادامه اظهار داشت: از روزهای منفی معاملات بورس می‌توان برای خرید سهام مثبت با نگاه بازدهی حدود ۴٠ درصدی تا پایان سال استفاده کرد.

* آخرین اخبار بورس کالا  

تالار محصولات صنعتی و معدنی بورس کالای ایران، روز چهارشنبه 7 مهرماه، میزبان دادوستد 17 هزار تن خاک روی بود.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل بورس کالای ایران، در این تاریخ و در تالار مذکور 13 هزار و 634 تن تیرآهن، 78 هزار و 44 تن سبد میلگرد، 175 تن نبشی، یک هزار و 8 تن ناودانی، 100 تن شمش بلوم، یک هزار و 770 تن سیمان، 525 تن آلومینیوم و 15 تن کنسانتره فلزات گرانبها معامله شد.

شایان ذکر است تالار فرآورده های نفتی و پتروشیمی بورس کالای ایران هم در این روز شاهد معامله 50 هزار و 658 تن مواد پلیمری، 12 هزار و 428 تن مواد شیمیایی، 2 هزار و 858 تن قیر، 35 هزار تن وکیوم باتوم، 800 تن گوگرد، 14 هزار تن لوب کات و یک هزار 794 تن PDA TAR معامله شد.

تالار صادراتی بورس کالای ایران نیز معامله 27 هزار و 300 تن قیر و 720 تن PVC را تجربه کرد.

براساس این گزارش 66 تن انیدرید فتالیک و 250 تن بوتادین هم در بازار فرعی بورس کالای ایران معامله شد.

 

 

 

برچسب ها: بورس_کالابورساواسهامسیمانصنعت_و_معدنکارگزاری
در تلگرام
کانال ما را دنبال کنید!
در اینستاگرام
ما را دنبال کنید!

مطالب زیر را حتما مطالعه کنید

ادامه رکوردشکنی های پیاپی فروش سرمایه گذاری صنایع شیمیایی ایران

جهش 112 درصدی فروش شیران در فصل اول سال مالی   ✅سرمایه گذاری صنایع شیمیایی...

تقسیم سود 85 درصدی به میزان 135 تومان به ازای هر سهم شیران

27 اسفند در مجمع شرکت سرمایه گذاری صنایع شیمیایی ایران محقق شد تقسیم سود 85...

آگهی دعوت به مجمع عمومی عادی سالانه صاحبان محترم سهام

به اطلاع کلیه سهامداران محترم شرکت سرمایه گذاری صنایع شیمیایی ایران (سهامی عام) یا نمایندگان...

خبر خوش شیران برای سهامداران

رشد ۲۴ درصدی سود خالص شیران در سال مالی ۱۴۰۱   بر اساس صورت های...

سود قابل توجه #شیران در عملکرد 12 ماهه

صنایع‌شیمیایی‌ایران در عملکرد 12 ماهه توانسته است به ازای هر سهم 158 تومان محقق کند....

خرید لاماری ایما از بورس کالا توسط کارگزاری بانک صنعت و معدن

مطابق با اطلاعیه بورس کالا، روز یکشنبه مورخ ۱۴۰۱/۱۲/۱۴ مجموعا ۵۵۰ دستگاه خودرو لاماری ایما...
جستجو برای:
دسته بندی مطالب سایت
  • 1- تحلیل بنیادی نمادهای بورسی (65)
  • 1-1- تحلیل جامع نمادهای بورسی (9)
  • 2- تحلیل تکنیکال نمادهای بورسی (461)
  • 3- گزارش های منتشرشده شرکت‌ها (166)
  • 3-1- گزارش های ماهانه شرکت‌ها (125)
  • 3-2- گزارش های میان دوره شرکت‌ها (43)
  • 4- پادکست‌های رادیو بورساوا (222)
  • 5- اخبار موثر بر بازار سـرمایه (1,261)
  • 6- اخبار بورس کالا (772)
  • 7- آموزش بورس به زبان سـاده (12)
  • 8- معرفی کتاب‌های مهم حوزه بورس (21)
آخرین دوره‌های آموزشی ما
  • دوره توسعه مهارت های فردی سطح 1
  • کنترل خشم و هوش هیجانی
  • صورت های مالی صندوق های سرمایه گذاری
  • نحوه ثبت اسناد حسابداری صندوق های سرمایه گذاری
  • مفاهیم حسابداری صندوق های سرمایه گذاری
جدیدترین مطالب سایت
  • ادامه رکوردشکنی های پیاپی فروش سرمایه گذاری صنایع شیمیایی ایران
  • بورس امروز در دو دقیقه/8 فروردین ماه 1402
  • خبر نیمروزی بورساوا/8 فروردین ماه 1402
  • بورس امروز در دو دقیقه/7 فروردین ماه 1402
  • خبر نیمروزی بورساوا/7 فروردین ماه 1402
کارگزاری بانک صنعت و معدن

 

کارگزاری بانک صنعت و معدن ( سهامی خاص) - دارای رتبه‌ الف

صفحه‌ اصلی
افتتاح حساب
سامانه آنلاین
خدمات ما متمایز است

+ نقطه شروع

  • راهنمای ثبت نام
  • ثبت نام در سجام
  • افتتاح حساب در کارگزاری
  • معاملات و اعتبارات

+ سامانه‌ها

  • سامانه آنلاین
  • سامانه الکترونیک

+ خدمات ما

  • بورس اوراق بهادار
  • بورس کالا
  • بورس انرژی
  • صندوق‌ها

+ پیوندهای سریع

  • دانلود نرم‌افزار برای اندروید
  • سهام عدالت
  • مدرسه سرمایه گذاری صما
  • باشگاه مشتریان

+ اطلاعات تماس

  • دفتر مرکزی: تهران، خیابان خالد اسلامبولی (وزراء)، خیابان یازدهم، پلاک 10
  • تلفن: 45481000-021
  • ایمیل: info@smbroker.ir

+ نماد اعتماد الکترونیکی

طراحی شده در بورساوا ( رادیو تلویزیون اینترنتی کارگزاری بانک صنعت و معدن )
| © ۱۳۹۹ - Bourseava