• شروع
    • سرمایه گذاری
    • سرمایه گذاری چیست؟
    • سرمایه گذاری مستقیم
    • سرمایه گذاری غیرمستقیم
    • سوالات متداول سرمایه گذاری
    • خدمات ما
    • معاملات و اعتبارات
    • سبدهای پیشنهادی
    • آموزش‌های بورسی
  • بورس اوراق بهادار
    • معاملات بورس
    • سامانه آنلاین
    • سامانه الکترونیک
    • پذیرش مشتریان
    • راهنمای ثبت نام
    • سامانه سجام
    • سهام عدالت
    • باشگاه مشتریان
  • بورس کالا
    • پذیرش بازار فیزیکی بورس کالا
    • پذیرش مشتریان
    • پذیرش کالا
    • اخبار بورس کالا
    • بورس انرژی
    • فیزیکی (نفت،گاز و سایر حامل های انرژی)
    • مشتقه (برق)
    • مشتقه
    • مشتقه کالا
  • صندوق‌ها
    • همه چیز درباره صندوق‌ها
    • صندوق بازگردان نماد
    • صندوق سرمایه گذاری صنعت و معدن با درآمد ثابت
    • صندوق سرمایه گذاری مشترک کوثر
  • تحلیل، اخبار و آموزش آنلاین
    • تحلیل‌ها و گزارش‌ها
    • تحلیل بنیادی نمادها
    • تحلیل جامع نمادها
    • تحلیل تکنیکال نمادها
    • گزارش های منتشرشده شرکت‌ها
    • سـبد پیشنهادی کارگزاری
    • اخبار و آموزش‌های آنلاین
    • همه‌ی مقالات سایت
    • اخبار موثر بر بازار سرمایه
    • اخبار بورس کالا
    • آموزش بـورس به زبان ساده
    • کتاب‌های مهم حوزه بورس
    • پادکست‌های رادیو بورساوا
  • مدرسه سرمایه گذاری صما
    • دوره‌های آموزشی مدرسه صما
    • دوره جامع ســرمایه گذار مــــوفق
    • دوره جامع صـندوق‌های سرمایه‌گذاری
    • تمدید گواهینامه‌های حرفه‌ای بازار سرمایه
    • دوره آمادگی آزمون اصول بازار سرمایه
    • دوره های عمومی و تخصصی
    • اساتید و دانشجویان
    • فهرست اسـاتید مدرسه صما
    • ورود / ثبت‌نام دانشجویان
    • پنل کاربری
    • تکمیل ثبت نام دوره‌ها
  • درباره‌ کارگزاری
    • کارگزاری بانک صنعت و معدن
    • درباره ما
    • اهداف و رویکردها
    • مدیران کارگزاری
    • شماره حساب‌ها
    • ارتباط با ما
    • اطلاعات تماس
    • شعب کارگزاری
    • فرصت های شغلی
    • سوالات متدوال
    • شکایات و پیشنهادات

خبر عصرگاهی «بورساوا» شنبه 18 دی 1400

18 دی 1400
ارسال شده توسط واحد خبر
5- اخبار موثر بر بازار سـرمایه
42 بازدید

سر خط خبرها:

عضوشورای عالی بورس؛ لزوم بهره‌گیری از اوراق تسویه خزانه در لایحه بودجه

نایب رئیس هیئت‌ مدیره سازمان بورس: ابلاغ دستورالعمل معاملات آتی به بورس انرژی ایران 

معاون مالی اقتصادی شرکت مس: معاملات آتی و گواهی سپرده کالایی منجر به تنوع بخشی به ابزارهای مالی و منصفانه‌شدن قیمت‌ها می‌شود

    وضعیت نقدینگی در بازار سهام

    آخرین قیمت‌های بازار طلا و دلار

    ” بورس در اندیشه وین”

 

 

*عضوشورای عالی بورس؛ لزوم بهره‌گیری از اوراق تسویه خزانه در لایحه بودجه

حمیدرضا دانش کاظمی، عضو شورای‌عالی بورس در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری بازار سرمایه (سنا) درباره تهاتر مطالبات شرکت‌های بورسی با دولت، اظهار کرد: تهاتر بنگاه‌ها و واحدهای تولیدی مندرج در بازار سهام با دولت طی چند سال اخیر صورت می‌پذیرفت به طوری که در دولت گذشته لایحه ای را در بند قانون رفع موانع تولیدی برای این امر در نظر گرفته بودند.

وی بیان کرد: عمده بدهی دولت مربوط به شرکت‌های تولیدکننده انرژی و شرکت‌های صنعتی در حوزه کشاورزی می‌شود، البته ناگفته نماند که منظور از دولت همان وزارتخانه های جهاد کشاورزی و وزارت نیرو است و علت عدم تسویه حساب این دو وزارتخانه با شرکت‌ها و بنگاه‌های تولیدی مندرج در بازار سرمایه مربوط به بودجه محدود آنها می‌شود.

وی تصریح کرد: مطابق مستندات بدست آمده از قانون رفع موانع تولید و لوایح مندرج در بودجه سال‌های اخیر، دولت طی یک اقدامی به منظور تسویه بدهی های خود با شرکت‌ها و بنگاه‌های تولیدی، اوراق تسویه خزانه را در نظر می گرفت؛ اما براساس بررسی های صورت گرفته و مستندات به دست آمده از بودجه ۱۴۰۱ فعلا ماده ای درلایحه برای این امر مهم در نظر گرفته نشده است.

دانش کاظمی گفت: اگر این اوراق برای جبران بدهی شرکت‌ها در نظر گرفته نشود، به طور حتم آن ها با آسیب جدی مواجه خواهند شد. همان گونه که اکنون بسیاری از شرکت‌های خصوصی از ورود به برخی از صنایع از جمله صنعت برق خودداری کنند، اگر همین رویه تا چند سال آینده ادامه دار باشد، بازار سرمایه به سبب اُفت ارزش بسیاری از سهم ها به سبب سودآوری کم با مشکل مواجه خواهد شد.

وی در پایان درخصوص میزان اثرگذاری اوراق تسویه خزانه بر سوددهی شرکت‌ها، اظهار کرد: این امر به طور غیرمستقیم بر روند سوددهی شرکت‌ها اثر می گذارد، زیرا شرکت‌ها با دریافت مطالبات خود از دولت می‌توانند با توسعه زیرساخت‌ها و تامین نیازهای نیروی انسانی سطح تولید خود را ارتقا بخشند و محصولات با کیفیت‌تری را در اختیار مصرف‌کنندگان قرار دهند.

*نایب رئیس هیئت‌ مدیره سازمان بورس: ابلاغ دستورالعمل معاملات آتی به بورس انرژی ایران 

به گزارش پایگاه خبری بازارسرمایه (سنا)، محسن خدابخش معاون نظارت بر بورس‌ها و ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: ابلاغ دستورالعمل معاملات آتی در بورس انرژی منجر به افزایش سطح پیش‌بینی پذیری در خصوص فراورده‌های هیدروکربوری و به دنبال آن افزایش سوددهی و شفافیت بیش‌تر شرکت‌های تولیدکننده حامل‌های انرژی می‌شود.

وی اضافه کرد: زیرساخت‌های مقرراتی بورس انرژی برای این معاملات فراهم شده‌ و هم‌اکنون این شرکت در حال تجهیز زیرساخت‌های فنی خود برای اجرایی‌کردن بازار آتی است.

خدابخش درباره‌ مزایای این امکان در معاملات بورس انرژی گفت: یکی از برنامه‌های بورس انرژی ایران در راستای پاسخگویی به نیازهای سرمایه‌گذاران راه‌اندازی بازار معاملات قراردادهای آتی بود که پیشنهادات بورس انرژی بررسی و تصویب شد.

به گفته وی اکنون با ابلاغ این دستورالعمل و آغاز به کار معاملات آتی در بورس انرژی امکان بهره‌مندی عرضه‌کنندگان، خریداران و سرمایه‌گذاران از این بازار فراهم می‌شود و متقاضیان می‌توانند از منافع ناشی از کشف قیمت در بورس انرژی بهره‌مند شوند.

معاون نظارت بر بورس‌ها و ناشران سازمان بورس با اشاره به کارکردهای بسیاری که بازار آتی برای عرضه‌کنندگان و خریداران دارد، اضافه کرد: پوشش ریسک نوسانات قیمت کالاها با نوسانات بالای قیمتی، تضمین معاملات توسط اتاق پایاپای و درنتیجه کاهش ریسک نکول، دوسویه‌ بودن بازار و وجود اهرم از مهم‌ترین نکات این بازار است.

نایب رییس هیئت‌مدیره سازمان عنوان کرد بورس انرژی ایران همواره به‌دنبال گسترش ابزارهای مرتبط با حوزه‌های فعالیتی خود بوده و پیشنهادهایش را به سازمان ارائه می‌کند و سازمان بورس و اوراق بهادار نیز در راستای توسعه ابزارهای جدید پس از بررسی، ابزارهای مناسب را به تصویب رسانده است.

خدابخش گفت: معاملات آتی، معاملاتی پیچیده و همراه با ریسک‌هایی بالاتر از خرید و فروش سهام است که لازم است سرمایه گذاران به آن توجه داشته باشند.

*معاون مالی اقتصادی شرکت مس: معاملات آتی و گواهی سپرده کالایی منجر به تنوع بخشی به ابزارهای مالی و منصفانه‌شدن قیمت‌ها می‌شود

به گزارش بورس24 : معاملات آتی و گواهی سپرده کالایی به اقتصاد ملی کمک بسزایی می‌کند. همچنین معاملات نقدی و معاملات آینده را تنظیم می‌کند و در کنار آن باعث شفاف‌سازی و منصفانه‌شدن قیمت‌ها در بازار می‌شود.

کیارش مهرانی معاون مالی اقتصادی شرکت ملی صنایع مس ایران با بیان این مطلب در خصوص مزایای معاملات آتی و گواهی سپرده کالایی گفت: با توجه به اینکه شرکت مس قصد دارد در حوزه توسعه ابزارهای نوین مالی به کشور و بازار سرمایه کمک کند، به‌عنوان یک صنعت پیشتاز با هماهنگی که با بورس کالا و شرکت سپرده‌گذاری مرکزی انجام داده و هدایت و حمایتی که وزارت صمت و ایمیدرو از این ابزار داشته‌اند، اقدامات قابل توجهی را انجام داده است.

مهرانی با تأکید بر اینکه شرکت مس قصد دارد این بازار را در کشور توسعه دهد، افزود: با این کار به متنوع‌سازی ابزارهای سرمایه‌گذارانی که قصد دارند با استفاده از منابع مالی بلااستفاده یا منابع مالی که بخواهند بازدهی سریع‌تری داشته باشند، کمک بسزایی می‌شود.

معاون مالی اقتصادی شرکت مس به محاسن این ابزار اشاره کرد و ادامه داد: معاملات آتی اساساً جزو ابزارهای مشتقه محسوب می‌شود؛ ابزارهایی که پشتوانه آن‌ها دارایی فیزیکی است و این دارایی فیزیکی مثل مس کاتدی است که شرکت ملی صنایع مس ایران روزانه اقدام به تولید آن کرده و با بالاترین کیفیت در بازارهای داخلی و جهانی عرضه می‌کند.

به گفته وی آنچه مزیت معاملات آتی محسوب می‌شود؛ این است که هر سه گروه تولیدکننده که به دنبال پوشش ریسک‌های خود هستند که اصطلاحاً گفته می‌شود «هجینگ» انجام می‌دهند یا کسانی که به دنبال موقعیت‌های آربیتراژی هستند؛ بتوانند از تفاوت بین دو بازار سود بدون ریسک استفاده کنند و کسانی که به دنبال نوسان‌گیری و سفته‌بازی هستند؛ می‌توانند از این ابزار استفاده کنند.

* وضعیت نقدینگی در بازار سهام

در بازار سرمایه شاهد افت  760 واحدی نماگر بورس هستیم که ارزش معاملات تنها 2657  میلیارد تومان ثبت شده است. امروز شاهد خروج  259 میلیارد نقدینگی حقیقی بوده ایم. 444 نماد منفی و 186 نماد مثبت بوده اند. همچنین 103 نماد صف فروش و 53  نماد صف خرید داشته اند. بیشترین ورود پول حقیقی به لطیف و بیشترین ورود پول حقوقی به فملی  اختصاص داشته است.

  • آخرین قیمت‌های بازار طلا و دلار

آخرین قیمت های بازار:

دلار تهران حدودا:  28،740

سکه:  12،807,000

مثقال طلا:  5،424,000

طلای 18 عیار:  1،253،400

انس طلا:  1,797

* ” بورس در اندیشه وین”

و در نهایت اینکه روزنامه دنیای اقتصاد، با تیتر « بورس در اندیشه وین » نوشت: بازار سهام در هفته گذشته شاهد بازگشت جو رکود و رخوت بود، تا جایی که با افت ۴/ ۲ درصدی شاخص بورس، ارزش معاملات خرد روزانه مجددا به کانال ۲‌هزار میلیارد تومان عقب‌‌‌نشینی کرد. با این حال نگاهی به ترکیب عرضه و تقاضا و نیز حمایت نموداری شاخص کل در کانال ۳/ ۱‌ میلیون واحدی نشان می‌دهد که تشدید افت گسترده سهام از احتمال زیادی برخوردار نیست و اکثر صنایع با فشار فروش عمده‌‌‌ای مواجه نیستند.

در سمت مقابل اما فقدان انگیزه خریداران موجب شده نوسانات فرسایشی بازار در یک محدوده قیمتی مشخص ادامه یابد. به این ترتیب، با ثبت بازدهی در محدوده ۴‌ درصد از ابتدای سال، پس از ثبت رکورد رویایی جهش ۱۵۵‌درصدی در سال ۹۹، بورس تهران این بار در قعر جدول سودآوری در بین دارایی‌‌‌های رقیب قرار گرفته است. در همین حال، نگاه اکثر فعالان بورس و سایر سرمایه‌گذاران به دور هشتم مذاکرات هسته‌‌‌ای در وین دوخته شده؛ جایی که خوش‌بینی‌ها به امکان حصول توافق و رفع تحریم‌ها در کوتاه‌مدت افزایش یافته است. زمستان ۹۴ نیز تالار شیشه‌‌‌ای در وضعیتی مشابه قرار داشت و پس از حدود ۲ سال افت فرسایشی، خروج سرمایه‌‌‌های حقیقی، نزول ارزش دادوستدها به کف دوساله و ناامیدی بورس‌‌‌بازان، با اجرایی شدن توافق برجام و منتفع شدن اقتصاد ایران از رفع تحریم‌ها، شاهد واکنش خلاف انتظار بورس در کوتاه‌مدت بودیم و شاخص کل در یک بازه زمانی ۳‌ماهه از اوایل دی ماه ۹۴ تا اوایل فروردین ۹۵ بیش از ۳۳‌درصد رشد کرد و یکی از بهترین دوره‌‌‌های رونق کوتاه‌مدت را به ثبت رساند. حالا باید دید آیا این تجربه شیرین بار دیگر تکرار می‌شود؟

 

 

برچسب ها: اخبار_بورسبازار_بورسبازار_سرمایهبازار‌سرمایهبورسبورس_کالابورساوابورساوای_خبرخبر_بورسکارگزاری_بانک_صنعت_و_معدن
در تلگرام
کانال ما را دنبال کنید!
در اینستاگرام
ما را دنبال کنید!

مطالب زیر را حتما مطالعه کنید

 زمان ثبت نام جاماندگان سهام عدالت اعلام شد

اقتصادنیوز: دبیر کل کانون شرکت سرمایه گذاری سهام عدالت کشور اعلام کرد که جاماندگان سهام...

رییس هیأت مدیره بانك صنعت و معدن از افزایش 189 درصدی گشایش اعتبارات اسنادی ریالی در این بانك خبر داد

اصغر پاک طینت: ميزان گشايش اعتبارات اسنادي ريالي در بانك صنعت و معدن در پايان...

خبر نیمروزی «بورساوا» چهار‌شنبه 31 فروردین 1401

سر خط مهم‌ترین خبرها: طبق مصوبه مجلس شورای اسلامی؛ زمان ثبت نام جاماندگان سهام عدالت...

این هفته اسامی ابر بدهکاران در قالب جداول استاندارد منتشر می‌شود

رئیس کل بانک مرکزی گفت: از این هفته انتشار فهرست بدهکاران بزرگ بانکی را در...

مقابله با رانت و دوقیمتی ها از مسیر بورس کالا

وزیر صمت در گزارش ارایه شده در نشست مشترک دولت و مجلس گفته است که...

خبر نیمروزی «بورساوا» سه‌شنبه 30 فروردین 1401

سر خط مهم‌ترین خبرها: وزیر صمت: مقابله با رانت و دوقیمتی‌ها از مسیر بورس کالا...
جستجو برای:
دسته بندی مطالب سایت
  • 1- تحلیل بنیادی نمادهای بورسی (52)
  • 1-1- تحلیل جامع نمادهای بورسی (6)
  • 2- تحلیل تکنیکال نمادهای بورسی (461)
  • 3- گزارش های منتشرشده شرکت‌ها (166)
  • 3-1- گزارش های ماهانه شرکت‌ها (125)
  • 3-2- گزارش های میان دوره شرکت‌ها (43)
  • 4- پادکست‌های رادیو بورساوا (86)
  • 5- اخبار موثر بر بازار سـرمایه (975)
  • 6- اخبار بورس کالا (755)
  • 7- ســـبد پیشنهادی کارگزاری (1)
  • 8- آموزش بورس به زبان سـاده (12)
  • 9- معرفی کتاب‌های مهم حوزه بورس (21)
بایگانی ماهانه مطالب سایت
آخرین دوره‌های آموزشی ما
  • دوره توسعه مهارت های فردی سطح 1
  • کنترل خشم و هوش هیجانی
  • صورت های مالی صندوق های سرمایه گذاری
  • نحوه ثبت اسناد حسابداری صندوق های سرمایه گذاری
  • مفاهیم حسابداری صندوق های سرمایه گذاری
جدیدترین مطالب سایت
  • تحلیل مس در بازارهای جهانی
  • تحلیل پلی اتیلن ترفتالات بطری در بازارهای جهانی
  • تحلیل اکریلونیتریل بوتادین استایرن
  • تحلیل اتیلن در بازارهای جهانی
  • تحلیل استایرن منومر در بازارهای جهانی
کارگزاری بانک صنعت و معدن

 

کارگزاری بانک صنعت و معدن ( سهامی خاص) - دارای رتبه‌ الف

صفحه‌ اصلی
افتتاح حساب
سامانه آنلاین
خدمات ما متمایز است

+ نقطه شروع

  • راهنمای ثبت نام
  • ثبت نام در سجام
  • افتتاح حساب در کارگزاری
  • معاملات و اعتبارات

+ سامانه‌ها

  • سامانه آنلاین
  • سامانه الکترونیک

+ خدمات ما

  • بورس اوراق بهادار
  • بورس کالا
  • بورس انرژی
  • صندوق‌ها

+ پیوندهای سریع

  • دانلود نرم‌افزار برای اندروید
  • سهام عدالت
  • مدرسه سرمایه گذاری صما
  • باشگاه مشتریان

+ اطلاعات تماس

  • دفتر مرکزی: تهران، خیابان خالد اسلامبولی (وزراء)، خیابان یازدهم، پلاک 10
  • تلفن: 45481000-021
  • ایمیل: info@smbroker.ir

+ نماد اعتماد الکترونیکی

طراحی شده در بورساوا ( رادیو تلویزیون اینترنتی کارگزاری بانک صنعت و معدن )
| © ۱۳۹۹ - Bourseava