• شروع
    • سرمایه گذاری
    • سرمایه گذاری چیست؟
    • سرمایه گذاری مستقیم
    • سرمایه گذاری غیرمستقیم
    • سوالات متداول سرمایه گذاری
    • خدمات ما
    • معاملات و اعتبارات
    • سبدهای پیشنهادی
    • آموزش‌های بورسی
  • بورس اوراق بهادار
    • معاملات بورس
    • سامانه آنلاین
    • سامانه الکترونیک
    • پذیرش مشتریان
    • راهنمای ثبت نام
    • سامانه سجام
    • سهام عدالت
    • باشگاه مشتریان
  • بورس کالا
    • پذیرش بازار فیزیکی بورس کالا
    • نحوه اخذ کد آنلاین در بورس کالا
    • پذیرش مشتریان
    • پذیرش کالا
    • اخبار بورس کالا
    • بورس انرژی
    • فیزیکی (نفت،گاز و سایر حامل های انرژی)
    • مشتقه (برق)
    • مشتقه
    • مشتقه کالا
  • صندوق‌ها
    • همه چیز درباره صندوق‌ها
    • صندوق سرمایه گذاری صنعت و معدن با درآمد ثابت
    • صندوق سرمایه گذاری مشترک کوثر
    • صندوق بازارگردان نماد
  • تحلیل، اخبار و آموزش آنلاین
    • تحلیل‌ها و گزارش‌ها
    • تحلیل بنیادی نمادها
    • تحلیل جامع نمادها
    • تحلیل تکنیکال نمادها
    • گزارش های منتشرشده شرکت‌ها
    • اخبار و آموزش‌های آنلاین
    • همه‌ی مقالات سایت
    • اخبار موثر بر بازار سرمایه
    • اخبار بورس کالا
    • آموزش بـورس به زبان ساده
    • کتاب‌های مهم حوزه بورس
    • پادکست‌های رادیو بورساوا
  • مدرسه سرمایه گذاری صما
    • دوره‌های آموزشی مدرسه صما
    • دوره جامع ســرمایه گذار مــــوفق
    • دوره جامع صـندوق‌های سرمایه‌گذاری
    • تمدید گواهینامه‌های حرفه‌ای بازار سرمایه
    • دوره آمادگی آزمون اصول بازار سرمایه
    • دوره های عمومی و تخصصی
    • اساتید و دانشجویان
    • فهرست اسـاتید مدرسه صما
    • ورود / ثبت‌نام دانشجویان
    • پنل کاربری
    • تکمیل ثبت نام دوره‌ها
  • درباره‌ کارگزاری
    • کارگزاری بانک صنعت و معدن
    • درباره ما
    • اهداف و رویکردها
    • مدیران کارگزاری
    • شماره حساب‌ها
    • ارتباط با ما
    • اطلاعات تماس
    • شعب کارگزاری
    • سوالات متدوال
    • شکایات و پیشنهادات

خبر عصرگاهی «بورساوا» سه‌شنبه 2 آذر 1400

2 آذر 1400
ارسال شده توسط واحد خبر
5- اخبار موثر بر بازار سـرمایه
118 بازدید

سر خط خبرها:

تسویه بدهی‌ و مطالبات با اسناد خزانه شروع شد

عضو هیأت‌مدیره سازمان بورس: تسهیل فرایندها و ارتقای الزامات صدور مجوز نهادهای مالی؛ رویکرد جدید سازمان بورس 

تاثیر حذف ارز ترجیحی بر افزایش نجومی قیمت دارو

رشد شفافیت اقتصادی با تقویت بورس کالا

“مازوت” پاسخ به قطع گاز صنایع

    وضعیت نقدینگی در بازار سهام

    آخرین قیمت‌های بازار طلا و دلار

    ” محرک‌های بازگشت سهامداران خرد “

 

 

*تسویه بدهی‌ و مطالبات با اسناد خزانه شروع شد

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، خزانه‌داری کل که از زیرمجموعه های وزارت اقتصاد بشمار می رود با صدور اطلاعیه ایی از کلیه اشخاص بدهکار به بانک ها که متقابلا از دولت طلبکار هستند، خواست در خصوص تسویه بدهی‌ها و مطالبات از طریق اسناد خزانه دوم ، اقدام‌ کنند.

طبق آیین نامه اجرایی تبصره 5 قانون بودجه سال جاری و مصوبه سوم آبان ماه سال جاری هیئت وزیران ،  وزارت اقتصاد مجاز است تا سقف 35 هزار میلیارد تومان با صدور اسناد خزانه نوع دوم، بدهی های قطعی دولت را با مطالبات قطعی دولت تسویه کند.

در ادامه این متن آمده است: به دلیل شرایط بهداشتی فعلی جامعه و به منظور رعایت فاصله اجتماعی و کاهش تردد در دستگاه‌های اجرایی، تغییرات لازم در سامانه تسویه و تهاتر به گونه‌ای اعمال ‌شده که نیاز به حضور اشخاص متقاضی پس از درخواست در دستگاه‌های اجرایی بدهکار نیست . لذا اشخاص متقاضی ضمن پرهیز از مراجعه حضوری اولیه به دستگاه‌های اجرایی ابتدا با مراجعه به پورتال مرکز مدیریت بدهی‌های عمومی و روابط مالی دولت به نشانی iridmo.mefa.ir نسبت به اخذ فرم درخواست و مطالعه مستندات اعم از بخشنامه‌ شماره 3 خزانه‌داری، راهنمای استفاده از سامانه تسویه و تهاتر، فهرست بانک های دارای سهمیه، آیین‌نامه اجرایی نوع دوم، اطلاعیه شماره دو و…. اقدام و سپس بر اساس دستورالعمل و بخشنامه ذیربط نسبت به شروع فرآیند تسویه و تهاتر اقدام کنند.

*عضو هیأت‌مدیره سازمان بورس: تسهیل فرایندها و ارتقای الزامات صدور مجوز نهادهای مالی؛ رویکرد جدید سازمان بورس 

عضو هیأت‌مدیره و معاون نظارت بر نهادهای مالی با اشاره به رویکرد سازمان بورس و اوراق بهادار در صدور مجوز تأسیس نهادهای مالی به خبرنگار پایگاه خبری بازار سرمایه (سنا)، گفت: سیاست اصولی سازمان بورس، تسهیل فرایند در صدور مجوزها در عین توجه به ارتقای الزامات اولیه و مستمر مورد نیاز، در نظر گرفتن استاندارهای لازم و بررسی کامل صلاحیت‌های متقاضیان تأسیس است.

علیرضا ناصرپور با اشاره به ارتقای فرایندهای نظارتی بر نهادهای مالی تأکید کرد: این رویکرد در راستای حمایت از سرمایه‌گذاری غیرمستقیم و توسعه این شیوه از سرمایه‌گذاری‌ها است.

معاون نظارت بر نهادهای مالی با اشاره به مجوزهای صادر شده در حوزه نهادهای مالی توسعه دهنده سرمایه گذاری غیر مستقیم طی یک ماه اخیر، ابراز کرد: از ماه گذشته تا کنون، در حوزه صندوق‌های سرمایه‌گذاری، ۸ موافقت اصولی صادر شده و در حوزه شرکت‌های سرمایه‌گذاری و هلدینگ، ۷ موافقت اصولی برای تأسیس شرکت اعلام شده است.

ناصرپور اظهار کرد: امید می‌رود این  رویکرد، در صدور مجوزها و ارتقای الزامات و استانداردها، به توسعه نهادهای مالی به عنوان ابزارهای مؤثر برای رشد و تعمیق بازار سرمایه، منجر شود.

*تاثیر حذف ارز ترجیحی بر افزایش نجومی قیمت دارو

به گزارش اقتصاد۲۴- حسین راغفر اظهار کرد: سیاست حذف ارز ترجیحی از چند سال پیش به تدریج در حال اجرا است و امروز کالا‌های بسیار کمی هستند که ارز ترجیحی دریافت می‌کنند. اکنون عمده ارز ترجیحی به نهاده‌های دارویی و نهاده‌های دامی اختصاص دارد که اخیراً دولت با ارائه لایحه‌ای به مجلس در پی حذف ارز ترجیحی برای این دست اقلام است. گفته می‌شود که ارز ترجیحی ایجاد رانت کرده است.

وی افزود: حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی از دارو مجوز افزایش قیمت دارو را صادر می‌کند که منجر به افزایش هزینه‌های درمان در کشور خواهد شد. طبق آمار مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی؛ «رشد ریالی کل بازار مواد اولیه دارویی و اقلام بسته‌بندی در سال ۱۳۹۹ نسبت به سال ۱۳۹۸ بیش از آنکه متأثر از مصرف بالاتر دارو و درنتیجه نیاز بالاتر بازار داخلی باشد، مرهون تغییر منشأ ارز برخی از دسته‌های این مواد از ارز ترجیحی به ارز نیمایی است.» حال می‌توان تصور کرد که حذف همین مقدار از ارز ترجیحی چه تاثیری بر رشد تورم در صنعت دارو خواهد داشت.

وی تصریح کزد: این روز‌ها کارفرمایان دارو در اظهارنظر‌های مختلفی به دنبال برداشته شدن قیمت‌گذاری دستوری از دارو بوده‌اند. این درحالی است که دارو‌های بیماران خاص علاوه بر کمیابی به شدت قیمت بالایی نسبت به درآمد خانوار و دستمزد کارگری دارند. یک نوبت تهیه برخی دارو‌های سرطانی به بیش از ۱۰۰ میلیون تومان رسیده و تهیه آن برای بیمارانی که به صورت مستمر باید از این دارو‌ها استفاده کنند، شرایط بسیار سختی را ایجاد کرده است.

وی در پایان اضافه کرد: در شرایطی تولیدکنندگان از دردسر‌های ارز ۴۲۰۰ تومانی در صنعت دارو سخن می‌گویند که شاهد افزایش قیمت ۲۰ تا ۱۰۰ درصدی دارو‌های بدون نسخه بوده‌ایم و گرانی به دارو‌های معمولی نیز رسیده است.

*رشد شفافیت اقتصادی با تقویت بورس کالا

پورکار در گفت و گو با «کالاخبر» بر لزوم کشف واقعی قیمت ها در تقابل عرضه و تقاضا اشاره کرد و اظهار داشت: دوران آزمون و خطای قیمت گذاری دستوری در اقتصاد ایران به پایان رسیده و همه بر کشف قیمت ها براساس نظام بازار تاکید دارند. در این زمینه طی هفته های اخیر شاهد افزایش قیمت قیر بودیم چراکه ماده اولیه و اصلی قیر یعنی وکیوم باتوم نیز با افزایش قیمت مواجه شده است.

به گفته این کارشناس بازار سرمایه، با وجود آنکه طی چند سال گذشته و به دلیل تلاطمات بازارهای کالایی شاهد اهتمام ویژه مسوولان اقتصادی و سیاست گذاران به جایگاه بورس کالا در شفافیت مبادلات و حمایت از تولید بوده ایم، اما کماکان برخی افرادی که از شفافیت بازارها متضرر می شوند، لزوم قیمت گذاری ارزان روی یک کالا و حتی خروج یک محصول از بورس را مطرح می کنند که تجربه نشان داده این رویه حاصلی جز بازگشت فساد، رانت و دلالان به بازارها را ندارد.

وی با بیان اینکه قیمت گذاری دستوری بر روی هر محصولی از جمله قیر، رانت و فساد را بیشتر می کند، تاکید کرد: قیر محصولی است که به قیمت های نفت و کیوم باتوم وابسته است و زمانی که نرخ نفت در بازارهای جهانی و داخلی افزایش می یابد به تبع آن قیمت وکیوم باتوم افزایشی می شود و در نتیجه تاثیر خود را بر روی قیمت قیر می گذارد؛ با این تفاسیر هر گونه قیمت گذاری دستوری روی این کالاهای تجاری نتیجه ای جز ایجاد رانت و اجحاف در حق تولیدکننده ندارد.

آراد پورکار کارشناس بازار سرمایه گفت: بورس کالا یک معیار شفاف از عرضه و تقاضای محصولات و کشف عادلانه قیمت هاست که در این بستر از تولیدکننده و مصرف کننده به طور همزمان حمایت می شود؛ در این میان توسعه ابزارهای مالی بورس کالا در دستور کار قرار دارد تا خدمات متنوعی از جمله انعقاد قراردادهای بلندمدت میان صنایع انجام شود که این رویه قطعا در پوشش ریسک های بازار کمک کننده است.

*“مازوت” پاسخ به قطع گاز صنایع

یک کارشناس بازارسرمایه در گفت و گو با پایگاه خبری بازارسرمایه (سنا) بیان کرد: در این شرایط، برخی از شرکت هایی که با قیمت های جهانی فروش خود را انجام می دهند و یا قیمت‌گذاری دستوری دارند، ممکن است سود کمتری کسب کنند. طی بررسی های انجام شده، اگر قطعی گاز اتفاق بیافتد، احتمال دارد سود برخی صنایع تا حدود ۸ درصد کاهش پیدا کند.

کاویان عبدالهی، قطعی گاز شرکت ها در فصل سرما را موضوعی جدید ندانست و گفت: در بسیاری صنایع از گاز استفاده می شود که در فصل سرما احتمال قطعی آن ها وجود دارد. در این شرایط بسیاری از شرکت ها از راهکار سوخت مازوت برای تولید انرژی خود استفاده می کنند، موضوعی که هزینه بیشتری را نیز به شرکت ها تحمیل می کند.

وی تصریح کرد: این هزینه بیشتر در شرکت هایی که قابلیت فروش با قیمت بالاتر دارند، اعمال می شود. مانند شرکت های سیمانی که در بورس کالا، محصولات خود را معامله می کنند و مجبور هستند کالای خود را با قیمت بیشتری به فروش برسانند.

*وضعیت نقدینگی در بازار سهام

در بازار سرمایه شاهد افت  2521 واحدی نماگر بورس هستیم که ارزش معاملات 3981  میلیارد تومان ثبت شده است. امروز شاهد خروج  2  میلیارد نقدینگی حقیقی بوده‌ایم. 414 نماد منفی و 195 نماد مثبت بوده‌اند. همچنین 104 نماد صف فروش و 65 نماد صف خرید داشته‌اند. بیشترین ورود پول حقیقی به تجلیح و بیشترین ورود پول حقوقی به  فایرا اختصاص داشته است.

  • آخرین قیمت‌های بازار طلا و دلار

آخرین قیمت های بازار:

دلار تهران حدود 28،590

سکه 12،464,000

آبشده 5،360,000

طلای هیجده عیار 1،237،900

انس 1,804

* ” محرک‌های بازگشت سهامداران خرد “

و در نهایت اینکه روزنامه دنیای اقتصاد، با تیتر « محرک‌های بازگشت سهامداران خرد » نوشت: بورس تهران در روز معاملاتی قبل توانست بخشی از ریزش خود در روزهای قبل را جبران کند. در این روز شاخص بورس به میزان ۴۶/ ۱ درصد رشد کرد و نماگر اصلی تالار شیشه‌‌‌ای مجددا خود را به محدوده یک‌میلیون و ۴۰۷ هزار واحدی رساند. در این روز رشد بهای دلار و خبر افزایش سرمایه برخی از نمادهای نام‌آشنا برای بورس‌‌‌بازان در کنار مطلوبیت قیمت‌ها پس از عقب‌‌‌نشینی چند روزه به بازار سهام این بهانه را داد تا شاهد افزایش تقاضا و بازگشت سهامداران حقیقی به زمین خرید باشد. بازار سهام با رسیدن به میانه هفته رشدی مناسب را در بیشتر صنایع به نمایش گذاشت و در این روز شاخص بورس تهران که در ۲روز ابتدایی هفته عملکردی ضعیف را شاهد بود مجددا توانست برای چندمین بار طی ماه‌‌‌های اخیر خود را به کانال یک‌میلیون و ۴۰۰‌ هزار واحدی برساند. این در حالی است که افت بیش از ۲‌درصدی میانگین قیمت‌ها در آغازین روز هفته، امید بسیاری از فعالان بازار را در جهت رونق دوباره بازار ناامید کرده بود. اینطور که براساس رویدادهای هفته قبل به نظر می‌رسد بازار سهام در حال حاضر دوره‌ای تقریبا خنثی را طی می‌کند. این خنثی بودن که نشان از توازن نسبی در میان عرضه و تقاضا دارد، در روزهای اخیر گاهی خود را با رشد شاخص بورس و گاهی نیز با افت آن نشان داده است. تکرار این روند است که در روزهای گذشته نوعی از اطمینان را نسبت به وضعیت فعلی بورس پدید آورده و بسیاری از فعالان خرد بازار را به این باور رسانده است که بازار دست‌کم در وضعیت فعلی احتمالا نوسان قابل‌توجهی را شاهد نخواهد بود.

اما از جنبه جزئی‌تر که به بازار سهام نگاه کنیم، بورس این روزها در حال واکنش دادن به عوامل بیرونی و کلان است. روز گذشته در حالی میانگین قیمت‌ها در بازار سهام رشد کرد که خبرها از مذاکرات هسته‌ای حکایت از عزم طرف ایرانی برای برداشته شدن همه تحریم‌ها و بهبود شرایط اقتصادی کشور دارد. چنین خبری در یک روز عادی به عنوان گواهی بر احتمال کاهش ریسک‌های سیستماتیک عمل می‌کند و نه‌تنها دلار را کاهشی می‌کند بلکه اثر خود را بر معاملات سهام نیز به جا می‌‌‌گذارد. روز گذشته اما این اتفاق نیفتاد. دلار تا محدوده ۲۸‌هزار و ۴۳۰ تومان صعود کرد و به موازات آن شاهد افزایش تقاضا در تالار شیشه‌‌‌ای بودیم.

 

 

برچسب ها: بورساوادلاردنیای_اقتصادسکهسهامصنعت_و_معدنطلاکارگزاری
در تلگرام
کانال ما را دنبال کنید!
در اینستاگرام
ما را دنبال کنید!

مطالب زیر را حتما مطالعه کنید

با توجه به تعطیلات/زمان‌بندی جدید عرضه‌ها در بورس کالا ابلاغ شد

با توجه به تعطیلات روزهای شنبه در هفته های آینده زمان‌بندی جدید عرضه‌ها در بورس...

در صندوق سرمایه گذاری مشترک صنعت و معدن محقق شد/کسب رتبه نخست بازدهی سالانه و رتبه دوم بازدهی ماهانه

در صندوق سرمایه گذاری مشترک صنعت و معدن محقق شد کسب رتبه نخست بازدهی سالانه...

تشریح صفر تا صد خرید ربع سکه از بورس کالا توسط کارگزاری بانک صنعت و معدن

مطابق با اطلاعیه بانک مرکزی، ۴۵۰ هزار قطعه ربع سکه‌ بهار آزادی از روز سه‌شنبه...

عرضه 450 هزار ربع سکه طلا در بورس کالا از روز سه‌شنبه

450 هزار ربع سکه طلا بهار آزادی از روز سه‌شنبه 4 بهمن 1401 به مدت...

خرید هایما، لاماری , T5 از بورس کالا توسط کارگزاری بانک صنعت و معدن

به گزارش روابط عمومی کارگزاری بانک صنعت و معدن، به نقل از بورس کالای ایران،...

بورس امروز در دو دقیقه/19 دی 1401

🌐 مجله‌ی تصویری کارگزاری بانک صنعت و معدن «بورس امروز در دو دقیقه» 📆 دوشنبه...
جستجو برای:
دسته بندی مطالب سایت
  • 1- تحلیل بنیادی نمادهای بورسی (65)
  • 1-1- تحلیل جامع نمادهای بورسی (9)
  • 2- تحلیل تکنیکال نمادهای بورسی (461)
  • 3- گزارش های منتشرشده شرکت‌ها (166)
  • 3-1- گزارش های ماهانه شرکت‌ها (125)
  • 3-2- گزارش های میان دوره شرکت‌ها (43)
  • 4- پادکست‌های رادیو بورساوا (144)
  • 5- اخبار موثر بر بازار سـرمایه (1,250)
  • 6- اخبار بورس کالا (771)
  • 7- آموزش بورس به زبان سـاده (12)
  • 8- معرفی کتاب‌های مهم حوزه بورس (21)
آخرین دوره‌های آموزشی ما
  • دوره توسعه مهارت های فردی سطح 1
  • کنترل خشم و هوش هیجانی
  • صورت های مالی صندوق های سرمایه گذاری
  • نحوه ثبت اسناد حسابداری صندوق های سرمایه گذاری
  • مفاهیم حسابداری صندوق های سرمایه گذاری
جدیدترین مطالب سایت
  • خبر عصرگاهی بورساوا/11 بهمن 1401
  • خبر نیمروزی بورساوا/11 بهمن 1401
  • خبر عصرگاهی بورساوا/10 بهمن 1401
  • خبر نیمروزی بورساوا/10 بهمن 1401
  • با توجه به تعطیلات/زمان‌بندی جدید عرضه‌ها در بورس کالا ابلاغ شد
کارگزاری بانک صنعت و معدن

 

کارگزاری بانک صنعت و معدن ( سهامی خاص) - دارای رتبه‌ الف

صفحه‌ اصلی
افتتاح حساب
سامانه آنلاین
خدمات ما متمایز است

+ نقطه شروع

  • راهنمای ثبت نام
  • ثبت نام در سجام
  • افتتاح حساب در کارگزاری
  • معاملات و اعتبارات

+ سامانه‌ها

  • سامانه آنلاین
  • سامانه الکترونیک

+ خدمات ما

  • بورس اوراق بهادار
  • بورس کالا
  • بورس انرژی
  • صندوق‌ها

+ پیوندهای سریع

  • دانلود نرم‌افزار برای اندروید
  • سهام عدالت
  • مدرسه سرمایه گذاری صما
  • باشگاه مشتریان

+ اطلاعات تماس

  • دفتر مرکزی: تهران، خیابان خالد اسلامبولی (وزراء)، خیابان یازدهم، پلاک 10
  • تلفن: 45481000-021
  • ایمیل: info@smbroker.ir

+ نماد اعتماد الکترونیکی

طراحی شده در بورساوا ( رادیو تلویزیون اینترنتی کارگزاری بانک صنعت و معدن )
| © ۱۳۹۹ - Bourseava