تحلیل بیلت در بازارهای جهانی

پس از به رسمت شناختن دو منطقه از اوکراین به عنوان مناطق خودمختار توسط روسیه، تنش میان این دو کشور شدت پیدا کرد و معاملات در بازار بیلت CIS به حالت تعلیق درآمد. همچنین بانکها نیز تمایلی به باز کردن LC برای معاملات با مبدا CIS ندارند.
واکنش بینالمللی علیه روسیه موجب شد تا کشورهایی همچون ایایلات متحده امریکا، بریتانیا، ژاپن و استرالیا تحریمهایی را علیه روسیه اعمال کنند که گفته میشود با افزایش این تحریمها در سال جاری چین فولاد بیشتری را از مبدا روسیه که متحد اوست وارد میکند.
در هفته گذشته پس از اینکه تقاضا برای بیلت CIS از سمت مصر کاهش یافت خریداران امریکای لاتین قیمتهای پیشنهادی خود را اعلام کردند که پس از شروع درگیری در اوکراین و افزایش نگرانیها که به دنبال آن هزینه حمل تا 5 دلار افزایش پیدا کرد، این مشتریان عقب کشیدند و پیشبینی میشود تا یک یا دو ماه آینده این خریداران خریدی از بیلت CIS نداشته باشند.
فولادسازان اوکراینی نیز باوجود جنگ همچنان به تولید خود ادامه میدهند ولی با ظرفیت کمتر، هرچند که بزرگترین فولادساز این کشور اعلام کرده که علیرغم کمبود مواد اولیه با تمام توان به تولید ادامه میدهد.
تا قبل از اینکه خریداران در کره جنوبی قیمتهای بهتری را برای قراضه روسیه پیشنهاد دهند تایوان خریدار ثابت این محصول از روسیه بود و حالا نیز شنیده شده که متقاضیان تایوانی اعلام کردند که تا زمانی که قیمت روسیه از ژاپن و امریکای شمالی بهتر باشد همچنان از روسیه خرید انجام میدهند. خبر دیگری که از این منطقه شنیده شده این است که ویتنام اعلام کرده اگر بانکهای کره جنوبی یا تایوان شروع به کاهش پرداخت برای محصولات روس شوند، قراضه بیشتری را از این کشور وارد کند.